Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ilyen esetben, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen esetben, van ettelmes jótanácsa valakinek?

Figyelt kérdés

Nem volt jo a házasságom es kapcsolatom lett,félreléptem egy férjes nővel. Köznben othon minden rendeződött, de csak nálunk az ő házassága hulladék. A feleségemmel szeretnék maradni, de bűntudatom van mit tettem vele. A szeretőmet sem szeretném megbántani, mert semmiben nem ártott nekem soha és szeret engem.

Ha elmondom a felesegemnek, hogy nála 10 évvel fiatalabb nővel csaltam , sosem fog megbocsájtani es az önbecsülése is romokban lesz, ha nem mondom el, akkor nem tudom lezárni ezt a viszonyt , mert nem tudnék úgy a szemébe nézni , hogy nem mondom el miert viselkedtem olyan furcsán hónapokon át. Teljesen tanácstalan vagyok.

2018. szept. 2. 16:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Értem. Biztos, hogy a feleségeddel akarsz lenni?

Nem fogsz pár hónap- fél év múlva megbánni, és újra a szeretőhöz rohanni, mert épp sz.rul mennek a dolgok és hiányzik?

Igazából majd kiderül. Nem tudja megmondani senki mit tegyél, mert egyikőnk sincs ebben a helyzetben, és más-más terhet bír el, másképp éli meg mindenki a dolgokat.

Szubjektív véleményként, hogy leírtad a háttérsztorit, tekintve, hogy nem igazán voltatok már együtt és elzárkózott a feleséged a kapcsolattól, én úgy veszem ki, hogy a másik mindig is egy B terv volt. Tehát ha a feleségeddel akarsz lenni és azért volt az egész, mert nem úgy tünt, hogy valaha is újra a régi lesz minden, én ha együtt tudok ezzel élni, nem mondanám el. DE! A szeretővel ha újra összejöttök a feleséggel, mindenképp lezárnám a szálakat innentől és nem tartanám a kapcsolatot. HA ezt nem tudod megtenni, akkor nem véletlenül nyomaszt ami nyomaszt...

2018. szept. 3. 08:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok semmit! Sajnos!
2018. szept. 3. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!