Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen esetben, van ettelmes jótanácsa valakinek?
Nem volt jo a házasságom es kapcsolatom lett,félreléptem egy férjes nővel. Köznben othon minden rendeződött, de csak nálunk az ő házassága hulladék. A feleségemmel szeretnék maradni, de bűntudatom van mit tettem vele. A szeretőmet sem szeretném megbántani, mert semmiben nem ártott nekem soha és szeret engem.
Ha elmondom a felesegemnek, hogy nála 10 évvel fiatalabb nővel csaltam , sosem fog megbocsájtani es az önbecsülése is romokban lesz, ha nem mondom el, akkor nem tudom lezárni ezt a viszonyt , mert nem tudnék úgy a szemébe nézni , hogy nem mondom el miert viselkedtem olyan furcsán hónapokon át. Teljesen tanácstalan vagyok.
Neked is azt tudom tanácsolni, amit egy hasonló kérdéshez írtam válasznak: "Ha nem is derül ki, észre fogja venni rajtad, hogy valami miatt nem vagyok jól lelkileg, valami bánt téged. Ez meg ronthat majd a kapcsolatotokon. Szerintem jobb, ha elmondod neki, mert így hazugságra épül a kapcsolatotok."
Kiegészítem annyival, hogy a feleséged megérdemli, hogy őszinte legyél vele. Üljetek le, beszéljétek meg, és legyél vele őszinte. Vállald a felelősséget a tetteidért.
Pedig valakit meg kell bantani.
Kerdes,kit.
Ha elmondod a feleseged,lesz balhe,lehet,hogy kidob.Lehet,hogy megbocsat,lehet,hogy nem.
Ha te a felesegeddel szeretnel.maradni,elso korben szakits,a szeretoddel,ket novel nem lehetsz.
A szeretod is megorrol,plane ,hogy ok nem elnek jol.
Lehet,higy zaklatni fog utana is,a parja is megtudja.
Nagy bajban vagy,de te dontottel ugy,hogy szeretod lesz.
5#
Nem mártottam bele parszor, hanem teljesen külön éltem a feleségemtől az ő döntése miat es kapcsolatot kezdtem ezzel a nővel. Ez nem úgy zajlik, hogy na most keresek valakit szexre. LegalábbiLegalábbis nálam.
Tudom mit kellett volna tennem, de azt már nem tehetem.
Nem magamat féltem, ha nem tünne fel, csak egyiküket sem szeretném megbántani.
A feleségemet ismerem es tudom hogy megértene miert tettem, de azt is tudom, hogy mindíg kínozná a gondolat, hogy egy szebb és fiatalabb nővel voltam hónapokig.
Ismerem annyira, hogy tudjam odalenne az önbecsülése örökre.
Arról, hogy a szeretőm belémszeretett, nem tehetek, de nekem sem közömbös s mindig igazi lelki kapcsolat volt köztünk és nem szexen alapuló. Egyáltalán nem védem magam, mivel tudom hogy ezt én okoztam, hanem olyan megoldást szeretnék ami kevésbé fájdalmas.
"Arról, hogy a szeretőm belémszeretett, nem tehetek, de nekem sem közömbös s mindig igazi lelki kapcsolat volt köztünk"
Hát, akkor van egy rossz hírem. Az egyiknek így is-úgyis beletiporsz a picike lelkébe, ha a kedves szeretőd ad1) belédzúgott, ad2) fos házassága van és lépne.
Ad3: ha te nem is vallassz színt mindezek után a feleségednek, a kedves szeretőd a megbántás miatt tuti le fog buktatni az asszony előtt-előbb vagy utübb. De aludj és forgolódj csak nyugodtan egy jó ideig, hogy vajon mikor borít egy felbőszített nő, akit megsértettél, hogy csak a 2. szerepre jó. ;)
Te az eklatans peldaja vagy annak, h vannak olyan beallitottsagu emberek akik nem birnak magukkal elszamolni egy megcsalas miatt es amikor vegul vegeter a viszony valami feloldozast vagy “iteletet” varnak a hazastarsuktol.
Itt nem arrol van szo, h teged erdekel h mi a felesegeddel szemben korrekt hanem szimplan konnyiteni akarsz a lelkiismereteden ugy, h ezzel total szetzuzod a feleseged egojat es szivet, de neked jobb lesz mert vegre nem kell titkolozni.
“Valakit megbantok” ooooo kit valasszak? Ez tok ugy hangzik mintha egy 16 eves irta volna. Tokmindegy kit valasztasz valakit megbantasz, de most oszinten: dontsd el kit akarsz, ez nem valami nepszerusegi verseny h “oooo hogy legyek a vilag legkedvesebb embere aki sosem bant meg senkit”. Ez a tortenet arrol szol, h le kell horgonyozni valamelyik mellett, toled fugg h melyiket valasztod.
Ha a felesegedet valasztod akkor megis minek elmondani? Jaaaa Azert mert a TE lelked jobb lesz. Teged allatira nem azert erdekel az oszinteseg mert a felesegnek jogaban all tudni-hanem Azert mert bunosnek erzed magam es nem tudod magadban tartani. Erre van a pszichologus, a pap, a spiri segito, naplo mittomen.
A megcsalasban pont az a nehez es az a lenyeg h magadban cipeled egy eleten keresztul es felnottkent eled meg, nem ugy h szetzuzol vele embereket oszinteseg cimszo alatt.
Vannak emberek akik siman megcsalnak masokat azert mert ok el tudnak szamolni a lelkiismeretukkel. Nem rosszabbak mint te csak masok az inditekaik. Naluk valami eltort amit racionalizalni tudnak onmaguknak, te pedig a lelked melyen ugy erzed h nem volt helyes amit tettel.
Egyaltalan nem biztos h a szereto kitalal, minden szereto mas ezert fontos h az emberektol szepen kell elvalni.
Elmondanam e a felesegnek ha ot valasztanam? Kizart. Mert a szeretet nem az onzesrol szol, h neked jobb legyen hanem arrol h felnosz, es hurcolod magadban a kereszted meg akkor is his nehez es ugy erzed h beleszakadsz.
Legkozelebb pedig haromszor is atgondolod h mit bir el a lelkiismereted.
8# A kedves szeretőmnek eszében sincs lebuktatni, mert szeret.
Mondta ő is hogy maradjak a feleségemmel nyugodtan , ő megérti.
Én viszont azt látom rajta, hogy nagyon tönkre fog menni lelkileg.
A feleségem azért küldött el, mert egy vetélés miatt depressziós lett és engem hibáztatott.
Vele voltam, probáltam segíteni neki, de azt mondta a terhére vagyok es csak rosszabb, ha lát. Elköltöztem tőle és fél évig naponta, kétnaponta mentem hozzá. Nem volt nap, hogy meg ne kérdeztem volna maradhatok e. Úgy ereztem köztünk mar nem jön helyre semmi. Akkor ismertem meg a másik nőt és egyre többet találkoztunk.Mindenről tudott és azt ő is úgy látta,hogy , ha eddig nem lett jobb, akkor már valóban lehet hogy nem is lesz.kb 5hónap múlva a feleségemnek feltűnt, hogy más lettem. Rkérdezett van e valakim és akkor hibáztam mert azt mondtam nincs.
Ő még akkor sem szerette volna , hogy visszaköltözzek. Én ezalatt is úgy éreztem a feleségem az akit szeretek.Aztán teltek a hetek hónapok és egyre jobb lett minden. Kezdett ujra önmaga lenni. Múlt héten, 13 hónappal azután hogy elkűldött szeregné, hogy ujra együtt legyünk, mert tudja mennyire szeretem hisz ennyit vártam rá.
A szeretőm viszont 8 hónapig a lelki társam volt es segítettük egymást mindenben, hogy jobb életünk legyen és valójában azt érzem, hogy ő pedig rám várt, hogy belássam ez már nem jön helyre. Soha egyetlen szóval nem mondta, hogy hagyjam el a feleségem, vagy hasonló.
Ezert nem tudom mit tegyek és lehet csak a saját lelkemet akarom megnyugtatni, ahogy irjátok, de én azt érzem , az érdekel a legkevésbé , mi lesz velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!