Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsinyes bosszú vagy hallgatás?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk, azaz voltunk együtt a 16 éve ismert,gyermekkori nagy első szerelemmel,mikoris megtudtam pár dolgot általa/tőle. Rossz passzban találkoztunk, de ismerve egymást minden jobbnak tűnt együtt. Aztán munka, lelki gyógyulás címszó alatt elutazott néha napokra, néha hetekre. Amikor pedig kértem,hogy ha nem gondolja komolyan velem akkor vessünk véget a kapcsolatnak, még ő volt megsértődve hogy "szakítani akarok", hiszen ő nem így gondolja. Tegnap viszont megtudtam tőle,hogy pár hónappal ezelött,utazás címszó alatt, napokig együtt élt újból a volt kapcsolatával, vitte annak a kisfiát óvodába, együtt éltek mint egy család. Azóta pedig nem telik el nap úgy,hogy ne írna neki. A nő már nem reagál, én pedig azt a választ kaptam,hogy ő már csak a múlt és jobban gyűlöli őt mint mikor szerette....de nekem ez nem mentség. Felháborodtam, teljesen megsértve és szánalmas idiótaként jöttem el tőle. És úgy,hogy én vagyok a hülye azért,mert ez nekem fáj. Túlreagálom, vagy jól tettem amiért nem akarok róla többet hallani?!2018. aug. 25. 21:43
1/6 anonim válasza:
Hallgatás,lépés, lezárás. Nem vagy idióta, csak átcseszték a fejed, övön alul.
A nőci egy szint alatti jellembajnok, mert nem volt szolidaritás benne irányodban.Még a legminimálisabb se.
Szóval ebből te fogsz kijönni nyertesen, idővel. Figyeld meg.
2/6 anonim válasza:
Munka és lelki feltöltődés hetekig? :D
Te eddig hova tetted az eszed?
Ez pedig: "jobban gyűlöli őt mint mikor szerette" :D
Ez így szokott lenni, amikor szeretsz valakit, akkor nem gyűlölöd annyira, mint amikor gyűlölöd. :D
Nem vesz téged komolyan, ezt eddig is érzékeltette veled a hetekre eltűnéssel, de te nem akartad ezt észrevenni, amíg nem derültek ki a dolgok. Most mi is a kérdés?
3/6 A kérdező kommentje:
Külföldön dolgozik, így valamilyen szinten ez magyarázat arra,hogy "hova is tettem az eszem". Persze, erre nem foghatom a naivitásomat és az egyéb felmerülő problémákat. Az a lényeg,hogy mindenben támogattam, segítettem, rossz napjain próbáltam átlendíteni....de valamit elrontottam.
2018. aug. 26. 00:37
4/6 anonim válasza:
Na ezért nem kell egy férfit sem pátyolgatni meg segíteni.Pont fordítva vagyon ez előírva.
5/6 anonim válasza:
És biztosan külföldön dolgozik? Mert ezek szerint sokszor nem oda ment napokra/hetekre. Átvert téged, ennyi, lépj túl rajta. Ha engedsz a szövegének, megint megteszi. Addig néz h*lyének, amíg hagyod magad. Innentől a te választásod, hogy önként a homlokodra írod, hogy az vagy, vagy nem. Válassz!
6/6 A kérdező kommentje:
Igen,biztosan külföldön dolgozik,mert már voltam nála. Csak mint utólag kiderült, pár emelettel lentebb,ugyanabban az épületben van albérlete a volt barátnőjének is......
2018. aug. 26. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!