Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 20 év kapcsolat után a feleségem már nem akar
szeretkezni, akkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Kívánom, szeretnék Vele lenni, de folyamatos az elutasítás. Ha hetente van kettő alkalom akkor boldog vagyok. Nem csalom, tudtommal Ő sem engem. Beszélgetünk, hogy valamit változtatni kellene, de semmi nem történik. Vágyai gondolom vannak, de nem mondja meg, hogy mit változtassunk. Kicsit unalmasnak tartja a szexet, de nincs ötlete mit változtassunk. De meddig fog az tartani, hogy negyven x évesen még hetente minimum ötször magamnak kell kivernem? Nem csaltam meg a feleségem, de lassan elgondolkozok a dolgon, ezért itt szerepel a kérdés. Köszönöm
Pedig heti 2 az bizony normális. 20 év után még aztán főleg. Egyébként a minőség a lényeg nem a mennyiség.
2018. aug. 22. 12:38
22/30 A kérdező kommentje:
Tudtommal nincs szeretője, és ez a kapcsolatunk utolsó 10 évében probléma. Amint leírtam, ha heti kettő alkalom van, akkor lassan az én vágyaim lesznek kevesebbek. Jutottam el oda, hogy havi egyszer kívántam a szexet. Az meg a feleségemnek volt kevés. Hosszú idő volt mire újra napi szinten kívànom a szeretkezést. De ennyi idősen rossz, hogy magamnak kell lerendeznem. Kissé kellemetlen, hogy sok helyen azt mondják, hogy otthon a pasi miatt nincs szex, Én meg verhetem magam. Abba is hogyan lehetett belekötni, hogy szeretem a feleségem, szexelni szeretnék vele? Nem üríteni használom, nem léptem eddig félre, el sem hagytam magam, és igen szinte mintaférj vagyok. Mégis mit tehetek?
2018. aug. 30. 21:32
23/30 anonim válasza:
1.Vegyél neki szexi ruhákat, amikben meglephet téged. 2.Vibrator,műfarok bevonása is időlegesen fellendítheti a szexuális életet 3.Ez necces,de el lehet gondolkodni más párokkal történő közös hancúron is,a párcserét esetleg kizárva. Ha nagyon vonakodó, bármennyire fáj, el kell gondolkodnod azon,hogy valaki más van neki és testileg már elhíresült tőled. 20 év után azért ez már nem is lenne olyan meglepő. Egyébként heti egyszeri szex ilyen tartós kapcsolatokban szerintem már bőven elég. Végül is nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Ha mégis kevés ez számodra, érdemes elgondolkodnod alkalmi szeretői kapcsolat (ok) kialakításán, amikből fakado élményekre utána esetleg rántani is tudsz.Azt el kell fogadni, ha egyszer ellobbant a szenvedélyes vágy, már nemigen jön vissza.
2018. szept. 1. 02:54
24/30 anonim válasza:
Melyik sok helyen mondják, hogy a férj miatt nincs szex? Az a nagyon bűzös gyanúm, hogy te már fenn vagy valamelik muffkereső oldalon. Hát én nem foglak megsimogatni.
Ha olyan rohadtul nem sajnálnád magad mert MINDÖSSZE 2x akar a nejed szexelni akkor holnap vegyél neki egy csokor virágot, holnapután reggel simogassad meg és mondd el neki, hogy milyen fantasztikus nő, de csillogjon a szemed! Utána vidd el kávézni vagy vacsorázni egy gyertyafényes helyre. Még tudok mondani dolgokat de szerintem te itt csak megértő simisimit vársz és egy áment a megcsalásra.
2018. okt. 28. 18:48
25/30 anonim válasza:
Utolso jol megmondtad!!
Egy noert tenni kell nap mint nap
nem egy k.urvak vagyunk akinek az a dolgunk h mossunk fozzunk
takaritsunk,tegyuk szet a labunkat mikor akarjatok
Tenni!!tenni kene erte h a parod kivanjon
Egy nonek fontosak ezek az apro dolgok amiket az utolso ir
Ha megszokotta valt neked h mindig ott van
gondolkodj el ezen
2018. okt. 28. 19:06
26/30 A kérdező kommentje:
18.48-as válaszoló. Annyira alap dolgokat mondasz. Ezek közül csak a virág az ami nem rendszeres, mert nem látja értelmét. Így azt csak jelesebb napokon kap. Minden segítséget megkap Tőlem, ahogy Én is Tőle bármilyen problémára. Nálunk nem kell vitázni , hogy miért nem segítesz, hogy miért nincs mosogatva, hogy ki mennjen el bevásárolni. Mellette nem vagyok semmilyen társkeresőn sem.
2018. okt. 28. 19:30
27/30 A kérdező kommentje:
Álljon meg a menet. Tenni, tenni ,tenni. Ha egy nő félre megy akkor a férje a hibás mert nem adott meg mindent a feleségének. Amikor a nő panaszkodik, hogy kevés a szex, de a párja nem bír többet, akkor rögtön kapja, hogy lépjen le, csak nem akarja szex nélkül, vagy szar szexel leélni az életét. Tehát ha a nő félrelefél, a férfinak tenni, tenni kell valamit, mert hát valamiért csak félre ment . Ha a feleségem keveset szexel, akkor tenni, tenni, kell valamit, hogy jobban kívánjon? Áruld el kedves utolsó, a nőnek mikor kell tenni valamit? Mindenben segítem, értsd szó szerint, hogy mindenben. Nem élünk rosszul, nem kell stresszelni. Fejtsd ki kérlek.
2018. okt. 28. 19:39
28/30 anonim válasza:
Engem nem érdekel mennyit segít, az engem nem ajz fel, ha mosogat valaki...
2018. okt. 28. 19:40
29/30 anonim válasza:
Bazi sok prekoncepciód van ezzel kapcsolatban. Igen, a nőnek is tennie kell. Ha egy nő megy mellé akkor ugyanolyan alja, mert nem mert teríteni, mielőtt elment mással. ÉN megcsaltam az exemet. Nem a szex miatt, hanem nem kaptam meg a gyengédséget, odafigyelést, szeretet, intimitást. Egy idő után a szex dolgot meg is szüntettem kettőnk közt, emiatt. Utána találkoztam valakivel, akitől mindent megkapok. A szexuális életeteken az, hogy te mennyit porszívózol nem fog sokat lendíteni, ugyanis ettől nem fogja magát kívánatos nőnek érezni. Ja és ez az alap, hogy odateszed magad, ezen felül kell udvarolni neki. Bocs, hogy leromboltam a gondolataidat ezzel kapcsolatban. A nő akkor lesz kiéhezve a szexre ha annak érzi magát...
2018. okt. 28. 19:48
30/30 A kérdező kommentje:
Ennyire ostoba vagy. Az előbb még azt hallani, hogy nem takarítónőnek kell nézni, meg cselédnek, mert úgy hogy lenne kedve. Ki mondta azt, hogy azzal akarom felizgatni, ha mosogatok. Kedves agyhalott, amihez lövéses sincs, ne szólj bele kérlek. Köszönöm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!