Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 20 év kapcsolat után a feleségem már nem akar szeretkezni, akkor mit lehet tenni?
Szerintem is,heti 2 bőven elég
örulj h ennyi van...
28 eves parom hetente,masfel hetente 1szer kivanja
Mar evek ota ilyen mondjuk,sose igenyelte surubben
lehetne tobb is de 8eve toretlen a rendszer🙂
sok parnal par ev alatt csokken a szex
aztan 4-5 ev mulva mar heti 1 aztan havi 1
szerintem jo ez a mennyiseg
ezt a 2ot probald meg izgalmasabba tenni
Kerdezo mennyit segitesz otthon ha ennyi energiad marad napi szexre ?
Oszinten
Nálam ugyan ez a helyzet 32eves koromtól 38ig ez volt.
De már nem kívánom.
Azóta próbálok egy szerető partnert találni
Nálunk nem 20, hanem már 5 év után jöttek a problémák. Korábban volt heti 2 alkalom, én többet is szerettem volna, de feleségem nem. Aztán ez is egyre ritkult, egyre kevésbé kezdeményezett, egyre gyakrabban volt elutasító, aztán a végén már a csókot is került szex közben. Én próbáltam volna változtatni, új pózokat, stb. De ő semmire nem volt nyitott, szerinte a szexről nem lehet beszélni, mindennek magától kell működnie. Kár, hogy a szexuálpszichológia szerint a szex tanult és tanulható viselkedés, pusztán az ösztönökre támaszkodva nem működik.
Aztán egy idő után kiderült, hogy már régóta szeretője van, és ahogy egyre jobban összemelegedtek, tőlem egyre jobban eltávolodott.
Remélem nálatok nem ez a helyzet, de azért nem árt nyitott szemmel járnod. Ha van valakije, akkor azt jobb minél hamarabb megtudni. Ha pedig nincs senkije, akkor te se a félrelépésen gondolkozz, inkább próbálj még aktívabban kezdeményezni a problémát megoldani. Első körben ne a szex környékén keresgéljetek, hanem próbáljátok a kapcsolatotokat teljesen megújítani, többet lenni kettesben, több közös programot szervezni, többet romantikázni, közelebb kerülni egymáshoz testben, lélekben. Próbáld magadat is egy kicsit megújítani, régen elfeledett hobbikat, álmokat, terveket előszedni, élvezni az életet. Próbáld elérni, hogy újra és újra pozitívan meglepd a feleséged, hogy aztán újra beléd szeressen, és ő kezdeményezzen rendszeresen. Persze nincs semmire se garancia, de az esély mindig megvan.
Én is megtettem a hasonló lépéseket, és sokkal jobb ember belőlem, elkezdett csodálni a feleségem, hogy még ennyi idő után is meg tudom lepni. Csak mindez már kicsit későn, mert addigra már túlságosan összegabalyodtak a szeretővel. De neki így sokkal nehezebb lett a válás, mert rájött, hogy mennyi mindent veszített el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!