Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Mi van a nő lelkében ha nem az van amit Ő akar?
2/9 A kérdező kommentje:
1/1 a noi lelek kulonbozik a ferfietol
2018. aug. 6. 11:09
3/9 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy pontosan milyen választ is vársz erre a kérdésre.
4/9 anonim válasza:
Nem igazan kulonbozik. Pontosabban sokkal inkabb szemelyfuggo mint nemfuggo. Igy valaszolni sem lehet.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem nemspecifikus. Ez inkább jellemspecifikus. Van aki fusztrált lesz, van aki követelőző, van aki meg elfogadja, hogy nem úgy van (néhány példa).
7/9 anonim válasza:
Ekkora provokatort!!!!!!!!!! Kulonbozik???? Hmm...!!!!! Akkor te egy lélektanhallgato vagy? Vagy igy, mezei emberkent megallapitottad, hogy a ferfi es a noi lelek kulonbozik.
Legyen igazad, van benne igazsag.
De abban nincs, hogy altalanositasz.
Es mint irtam egy masik valaszomban.
Tiltani kellene az olyan kerdeseket ebben a kategoriaban amik ugy kezdodnek, hogy “miert van az, hogy osszes...”
8/9 anonim válasza:
Kinek mi, ez egyénfüggő, erre így nem lehet pontos választ adni.
9/9 anonim válasza:
Nincs is olyan, hogy lélek, de fő, hogy szerinted a férfi lélek különbözik a nőitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!