Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás ez, vagy csak szimplán ilyenek a fiúk?
Sziasztok!
2,5 éve vagyunk együtt a barátommal, jelenleg külön albérletben élünk. Mostanában nagyon sokszor írta nekem, hogy mennyire szeret, szivecskéket küld stb....soha nem csinált még ilyet, sosem mutatta ki ennyire a dolgokat, így tudom, nem szép dolog,de belenéztem a telefonjába.
Beszélget egy lánnyal, akiről tudtam, hogy ismerik egymást, de azt nem, hogy beszélgetnek, sőt még fagyizni is elmentek együtt.
Nem tudom, hogy csak én reagálom túl e dolgokat. A beszélgetés alapján a fagyizáson kívül nem találkoztak, sőt, beszéltek arról is, hogy én vagyok a barátomnak.
De barátom egyfolytában dícsérgeti a lányt, hogy mennyire szép a szeme, senkinek sincs ilyen az ismerősei között. Tökéletes az alakja, mennyire édes amikor elpirul, kívánjanak együtt valamit éjfélkor stb. Milyen fürdőruhát visel, újraélesztésnél azt le kell e venni.
Azt is írta barátom, hogy ha most lenne egy másik énje, akinek nincs barátnője tuti ráhajtana a csajra. Illetve hogy a lányt ne zavarja, hogy én vagyok a barátomnak, hisz a mi kapcsolatunk első szerelem, ki tudja meddig fog tartani még...
Már bánom, hogy elolvastam a dolgokat, nagyon rosszul érzem magam, elárultnak.
Az lenne kérdésem, hogy szerintetek ez normális? Kb egy hete beszélget a csajjal csak. Minden fiú ír ilyen bókokat másnak, csak én reagálom túl az egészet, és tudjam le annyival, hogy a barátom fiúból van? Ugyanakkor nem mondta, hogy beszélget a lánnyal, sem a találkozójukat.
Nem tudom mit gondoljak, nekem ő az első barátom. Nem gondolom, hogy ez megcsalásnak számít, de nem is tartom etikusnak velem szemben.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
Hát ez durva, nekem is az első pasim volt ilyen, de az még 16 évesen volt. Persze én ismertem a lányt is, szobatársam volt (a másik meg osztálytársam ja igen két lány is volt mellettem). Először csak az ilyen levelezések, meg "gyanús" levelező füzetek (eltelt 10 éve már) A vége megcsalás is lett.
Inkább fogd a telefonját és vágd a lábához, hogy tessék ki tudja meddig tart? Hát eddig!
ez érzelmi megcsalás, tehát téged a párod érzelmileg-lelkileg már megcsalt.
és ez durvább, mintha megdöntötte volna a csajt, mert ha azt mondta neki, hogy amennyiben facér lenne, kapcsolatot kezdene vele, ez azt jelenti, hogy beleszretett vagy jó úton van afelé, vágyik a másik lányra, és ezek után tedd fel a kérdést magadnak, mi a francért nem dobod ki?!
a normális férfiak ugyanis nem így viselkednek.
a te párod se nem férfi, se nem felel meg a normáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!