Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás ez, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás ez, vagy csak szimplán ilyenek a fiúk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2,5 éve vagyunk együtt a barátommal, jelenleg külön albérletben élünk. Mostanában nagyon sokszor írta nekem, hogy mennyire szeret, szivecskéket küld stb....soha nem csinált még ilyet, sosem mutatta ki ennyire a dolgokat, így tudom, nem szép dolog,de belenéztem a telefonjába.

Beszélget egy lánnyal, akiről tudtam, hogy ismerik egymást, de azt nem, hogy beszélgetnek, sőt még fagyizni is elmentek együtt.

Nem tudom, hogy csak én reagálom túl e dolgokat. A beszélgetés alapján a fagyizáson kívül nem találkoztak, sőt, beszéltek arról is, hogy én vagyok a barátomnak.

De barátom egyfolytában dícsérgeti a lányt, hogy mennyire szép a szeme, senkinek sincs ilyen az ismerősei között. Tökéletes az alakja, mennyire édes amikor elpirul, kívánjanak együtt valamit éjfélkor stb. Milyen fürdőruhát visel, újraélesztésnél azt le kell e venni.

Azt is írta barátom, hogy ha most lenne egy másik énje, akinek nincs barátnője tuti ráhajtana a csajra. Illetve hogy a lányt ne zavarja, hogy én vagyok a barátomnak, hisz a mi kapcsolatunk első szerelem, ki tudja meddig fog tartani még...

Már bánom, hogy elolvastam a dolgokat, nagyon rosszul érzem magam, elárultnak.

Az lenne kérdésem, hogy szerintetek ez normális? Kb egy hete beszélget a csajjal csak. Minden fiú ír ilyen bókokat másnak, csak én reagálom túl az egészet, és tudjam le annyival, hogy a barátom fiúból van? Ugyanakkor nem mondta, hogy beszélget a lánnyal, sem a találkozójukat.

Nem tudom mit gondoljak, nekem ő az első barátom. Nem gondolom, hogy ez megcsalásnak számít, de nem is tartom etikusnak velem szemben.

Köszönöm szépen a válaszokat előre is!

2018. aug. 15. 12:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi nem ír ilyeneket egy szimpla lányismerősnek. Érzelmi megcsalás, ez még csak a kezdet, de ha ez neked még belefér, és szeretnéd tovább alázni magad, akkor hajrá, de szerintem nem ér ennyit egy hülyegyerek.
2018. aug. 15. 14:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez durva, nekem is az első pasim volt ilyen, de az még 16 évesen volt. Persze én ismertem a lányt is, szobatársam volt (a másik meg osztálytársam ja igen két lány is volt mellettem). Először csak az ilyen levelezések, meg "gyanús" levelező füzetek (eltelt 10 éve már) A vége megcsalás is lett.

Inkább fogd a telefonját és vágd a lábához, hogy tessék ki tudja meddig tart? Hát eddig!

2018. aug. 15. 14:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony egy remek ok a szakításra.
2018. aug. 15. 15:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Így teszik tönkre a mocskos ...... A normális lányokat\nőket ...
2018. aug. 15. 15:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű szakító ok. :) A vicces az lenne, ha a másik lány csak hülyítené és miután rámegy a kapcsolatotok a pasid undromány viselkedésére, majd ő is jönne fel a gyakorira sírni hogy nincs normális nő :D
2018. aug. 15. 17:04
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

ez érzelmi megcsalás, tehát téged a párod érzelmileg-lelkileg már megcsalt.

és ez durvább, mintha megdöntötte volna a csajt, mert ha azt mondta neki, hogy amennyiben facér lenne, kapcsolatot kezdene vele, ez azt jelenti, hogy beleszretett vagy jó úton van afelé, vágyik a másik lányra, és ezek után tedd fel a kérdést magadnak, mi a francért nem dobod ki?!

a normális férfiak ugyanis nem így viselkednek.

a te párod se nem férfi, se nem felel meg a normáknak.

2018. aug. 15. 18:11
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit szoktunk irni a csajoknak ha meg akarjuk fektetni oket? Hogy szep a szemuk meg jo az alakjuk :D Aranyos lanynak tunsz, dobd a sracot. Ja es ne szegyelld hogy megnezted a telojat. Kesobb ha visszagondolsz erre a gyokerre, csak orulhetsz hogy elobb szabadultal tole ;)
2018. aug. 21. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!