Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás ez, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás ez, vagy csak szimplán ilyenek a fiúk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2,5 éve vagyunk együtt a barátommal, jelenleg külön albérletben élünk. Mostanában nagyon sokszor írta nekem, hogy mennyire szeret, szivecskéket küld stb....soha nem csinált még ilyet, sosem mutatta ki ennyire a dolgokat, így tudom, nem szép dolog,de belenéztem a telefonjába.

Beszélget egy lánnyal, akiről tudtam, hogy ismerik egymást, de azt nem, hogy beszélgetnek, sőt még fagyizni is elmentek együtt.

Nem tudom, hogy csak én reagálom túl e dolgokat. A beszélgetés alapján a fagyizáson kívül nem találkoztak, sőt, beszéltek arról is, hogy én vagyok a barátomnak.

De barátom egyfolytában dícsérgeti a lányt, hogy mennyire szép a szeme, senkinek sincs ilyen az ismerősei között. Tökéletes az alakja, mennyire édes amikor elpirul, kívánjanak együtt valamit éjfélkor stb. Milyen fürdőruhát visel, újraélesztésnél azt le kell e venni.

Azt is írta barátom, hogy ha most lenne egy másik énje, akinek nincs barátnője tuti ráhajtana a csajra. Illetve hogy a lányt ne zavarja, hogy én vagyok a barátomnak, hisz a mi kapcsolatunk első szerelem, ki tudja meddig fog tartani még...

Már bánom, hogy elolvastam a dolgokat, nagyon rosszul érzem magam, elárultnak.

Az lenne kérdésem, hogy szerintetek ez normális? Kb egy hete beszélget a csajjal csak. Minden fiú ír ilyen bókokat másnak, csak én reagálom túl az egészet, és tudjam le annyival, hogy a barátom fiúból van? Ugyanakkor nem mondta, hogy beszélget a lánnyal, sem a találkozójukat.

Nem tudom mit gondoljak, nekem ő az első barátom. Nem gondolom, hogy ez megcsalásnak számít, de nem is tartom etikusnak velem szemben.

Köszönöm szépen a válaszokat előre is!

2018. aug. 15. 12:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez ennyi volt. Ha nem is ez a lány, de valakivel elobb utobb le fog lépni. Nagyon ra van izgulva egy uj p.ncira es undorito hogy ilyeneket irkal a nőnek. Iszonyú kiábrándito.
2018. aug. 15. 12:30
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
Instant kidobás. Nem, nem ilyenek a fiúk, ilyen a barátod.
2018. aug. 15. 12:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez szakító ok. Ne hagyd magad ennyire megalázni.
2018. aug. 15. 12:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

A "fiúk" ilyenek.

Mivel a "Felnőtt párkapcsolatok" topicba írtál, gondolom elmúltál 18, szóval ideje lenne a fiúka helyett keresned végre egy férfit.

Tudod ki bízna benne eddig. Menjen aztán fűzze a szépszemű csajt nyugodtan.

Nem gondolom megcsalásnak konkrétan, de szerintem simán benne lenne a fiúka, hogy az legyen belőle.

2018. aug. 15. 12:39
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
Szia! Érzelmi megcsalás. Tetszik neki a lány. Ilyeneket neked kellene írogatnia, nem másnak! Beszélgessél el vele erről. Aztán, ha úgy van, akkor pedig szakíts! Ha olyan helyzetbe kerülne a csajjal, akkor lenne fizikális megcsalás is tuti!
2018. aug. 15. 12:44
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszotokat!

Igazatok van :(

22 évesek vagyunk amúgy mind a ketten.

2018. aug. 15. 12:56
 7/17 anonim ***** válasza:
94%

"szimplán ilyenek a fiúk"

Kérlek, ne általánosíts. Ez egy pancser gyökér. Nem érdemel 1 mp figyelmet sem.

2018. aug. 15. 13:13
 8/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem minden férfi ilyen, de asszem most sajnos mefizeted az egyik/első tanulópénzt. Fordított esetben ez nálam szakítok lenne, ugyanis bizalomvesztéssel járna.
2018. aug. 15. 13:45
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Sunyi mocsok a "barátod". Próbálja enyhíteni a bűntudatát a sok szeretlekkel meg szívecskével. De ha a csajjal összejönne a dolog, mindenféle lelkiismeret- furdalás nélkül dobna.

"Azt is írta barátom, hogy ha most lenne egy másik énje, akinek nincs barátnője tuti ráhajtana a csajra. Illetve hogy a lányt ne zavarja, hogy én vagyok a barátomnak, hisz a mi kapcsolatunk első szerelem, ki tudja meddig fog tartani még..."-> Te ezek után még képes vagy vele együtt lenni??

2018. aug. 15. 13:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem minden férfi ilyen, csak a gerinctelen fajta!
2018. aug. 15. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!