Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez így normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így normális?

Figyelt kérdés
4eve vagyok a párommal,regebben felmerult a dolog próbáljuk ki hármasban vagy menjünk swinger club a,nem lett belőle semmi, most a napokban újra felhozta megnezhetnenk egy swinger clubot, szerintetetek már nem akar engem? Ez normális hogy elmondja ilyet szeretne?velem szeretné,nem a hátam mögött csinálja,őszintén elmondja ki szeretné próbálni,persze csak ha akarom, sosem csaltuk meg egymást együtt élűnk 2eve,kicsit talán féltékenyebb vagyok a kelleténél, de minden jó szexuális életünkre sem panaszkodhatok napi szinten együtt vagyunk úgy..! Csak nem értem ez a párcserés vagy a hármas szex miért izgatja ennyire.Belemenjek a dologba?
2018. aug. 13. 20:26
 1/1 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem szeretnéd, akkor semmiképpen, mert ezeknek a hármasoknak csak akkor nincs negatív hatása a kapcsolatra, ha mindketten tényleg akarják és el tudnak vonatkoztatni attól, hogy akivel a szemük láttára szexel a párjuk, az tényleg csak puszta szex és semmi más.
2018. aug. 13. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!