Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg ez lett a normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez lett a normális? Elkéne fogadnom?

Figyelt kérdés
Annyi helyen olvasok a megcsalásrol, hogy az fájdalmas. Sajnos ismerőseim szerint is ez a normális és nincs olyan kapcsolat, amiben ne lenne megcsalás. Történt már ilyen a távoli rokonságban, baráti társaságban és engem is csaltak már meg. Mindenki azt mondja, hogy fel kéne már nőnöm és ne legyek ilyen naív. Mára tényleg ez lett az elfogadott? Annyira rossz belegondolni.
2018. máj. 29. 22:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
Ha téged nem csalnak meg, akkor nincs gond.
2018. máj. 29. 22:40
 2/24 A kérdező kommentje:
De írom, hogy velem is megtörtént már. Exem nagyon összemelegedett a kolléganőjével.
2018. máj. 29. 22:42
 3/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha megadsz mindent a szexben a férfinak, akkor az nem csal meg.
2018. máj. 29. 22:43
 4/24 A kérdező kommentje:
De tényleg csak ettől függ? Nem hiszem, hogy a környezetemben minden béna a szexben. Arra azért elég kicsi az esély.
2018. máj. 29. 22:45
 5/24 anonim ***** válasza:
69%

Nem, nem normális. Sosem lesz az.

De! Van amikor meg lehet érteni. Elfogadni akkor sem, de van amikor meg lehet érteni. Pl. ha a párja egy sárkány vagy diktátor, vagy a szexuális életük az évszakonként 10 perc misszionárius a nő jóvoltából vagy félperc a gyorstüzelő férfi miatt, akkor azért nem olyan érthetetlen.

Ha testileg és lelkileg is megadják egymásnak amit kell, akkor viszont nem lesz megcsalás. Most nem azt mondom, hogy minden beteg fétishez asszisztálni kell, de nagyon sok az olyan, ahol szinte mindent tilos, 1-2 póz max az is röviden.

A lelki részt meg nem lehet jól körbeírni, ezt érzik akik benne élnek.

Kár, hogy a megcsalást szar ürügyekre fogják a valóság helyett: "te lelkileg-testileg elhanyagolsz, nem engedsz kibontakozni, prűd vagy, gonosz vagy" vagy ilyesmi

2018. máj. 29. 22:47
 6/24 A kérdező kommentje:
Volt, aki kérdezte privátban, hogy hány éves vagyok. 29 neked egyébként köszönöm a kifejtésedet. Érdekes volt ebből a szemszögböl is olvasni. A másik levél írónak, pedig tényleg köszönöm az érdeklődést, de nem szeretnék most párkapcsolatot. Egyenlőre még nem érzem rá késznek magam.
2018. máj. 29. 23:00
 7/24 anonim ***** válasza:
37%
Kb. minden második ember legalább egyszer félrelép az élete során. Nem normális, nem ideális, de ez van. A világ sosem arról volt híres, hogy normális és ideális.
2018. máj. 29. 23:07
 8/24 anonim ***** válasza:
Neked elmondta a párod, hogy miért csalt meg?
2018. máj. 29. 23:07
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem egy ember írta privátban a szexet. Azzal sosem volt gond. De ez csak az én véleményem. Nem vagyok frigid. Exemmel is kipróbáltunk nagyon sok pózt, voltunk már együtt nyilvános helyen is. Fél órán át is bírtam lovaglásban. Ne nézzetek hülyénel tényleg, csak most olyan tanácstalannak érzem magam. Meg tényleg naívnak, ahogy másoktól hallom :/
2018. máj. 29. 23:09
 10/24 A kérdező kommentje:
Azt mondta azért, mert bizonytalan volt a kapcsolatunkban, amit nem értettem, mert már közösen néztünk házakat.
2018. máj. 29. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!