Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg ez lett a normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez lett a normális? Elkéne fogadnom?

Figyelt kérdés
Annyi helyen olvasok a megcsalásrol, hogy az fájdalmas. Sajnos ismerőseim szerint is ez a normális és nincs olyan kapcsolat, amiben ne lenne megcsalás. Történt már ilyen a távoli rokonságban, baráti társaságban és engem is csaltak már meg. Mindenki azt mondja, hogy fel kéne már nőnöm és ne legyek ilyen naív. Mára tényleg ez lett az elfogadott? Annyira rossz belegondolni.
2018. máj. 29. 22:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%

Egyaltalan nem normalis.

Viszont az sem igaz, hogy ha mindent megadsz, akkor nem fognak megcsalni.

2018. máj. 29. 23:10
 12/24 A kérdező kommentje:
Tehát mondhatni ez van... minden esetre köszönöm a válaszokat.
2018. máj. 29. 23:13
 13/24 anonim ***** válasza:
34%

Kicsit talán naiv vagy, de az egyáltalán nem baj. Olyan partner kell neked aki értékeli a naivságod és nem él vele vissza. Alapvetően olyat kell választani aki normális veled, aki oda van érted.

Abban is van igazság, amit előttem írtak, hogy a fétisekhez aszisztálni kell. Amennyiben neked is bevállalhatóak. Sokszor apró fura dolgok is nagyon össze tudnak egy párt kötni.

2018. máj. 29. 23:15
 14/24 A kérdező kommentje:
Tekintsünk el a fétisektők, mert látom sokanak megfordult a fejében, hogy ez lehetett a probléma :) de nem, neki neü voltak bizarr dolgai.
2018. máj. 29. 23:16
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne hegyezzük ki ennyire a szexre a dolgokat... Nem minden férfi áll csak a szexből. Nekem is volt olyan barátnőm, aki mindent megadott az ágyban, vele volt a legjobb a szex és mégis szakítottam vele, mert túltolta a féltékenykedést.
2018. máj. 29. 23:17
 16/24 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gobdolom, hogy nem csak ettől függ.
2018. máj. 29. 23:22
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
ettől függ ffiként mondom.35+
2018. máj. 29. 23:38
 18/24 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Gyönyörű, művelt, értelmes nőket csaltak meg a volt kollégáim, a saját barátnőiket/feleségüket, némelyikük még emelt fővel, büszkén is mesélte, hogy ha szűk puncira vágyik, a szeretőjét keféli, ha tág puncira vágyik, a feleségét keféli. Aztán még. A volt műhelyvezetőm tőlem másfél méterre hetyegett céges telefonon a ribijével az irodában. Beosztott kollégával párszor össze is vigyorogtunk azon, hogy mennyire "korrekt" a főnök.
2018. máj. 29. 23:49
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas tévedés, hogy ha minden rendben működik, akkor nincs megcsalás. Nem ettől függ.
2018. máj. 30. 06:53
 20/24 Bence_ ***** válasza:
100%

Szia!

A frászt!

Ha veled élek és érzem, hogy laposodik a kapcsolatunk szólok, ha megtetszik Gizi feneke akkor is szólok mert veled élek és szeretném rendbe hozni.

Ha Gizivel szeretnék bármit is tenni akkor is beszélek veled hiszen te vagy a partnerem és fontos, hogy legyen döntési lehetőséged. Vagy lezárom a veled való kapcsolatot vagy nyitott kapcsolatban élünk de ezt mi együtt beszéljük meg.

Szeretem magam így téged is tudlak szeretni, becsülöm magam így téged is becsüllek,elfogadom magam így téged is elfogadlak.

Az, hogy vannak érzéseink, kételyeink, hullámzunk az teljesen normális.

Aki kifelé mutogat az csak kifogást keres, kevés volt a szex, lila volt a haja, stb.. Ha rossz vele nem élek vele. Elfogadom, hogy Ő ilyen nekem meg máshol jobb.

Aki megcsal az fél eléd állni és elmondani, hogy mit érez.

2018. máj. 30. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!