Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinned a felesegedrol ebben az esetben hogy huseges?
Én nem csalnám meg, de nem a férj miatt, hanem nekem ez alapdolog, hogy nem csalok meg senkit, semmilyen esetben sem.
De nem feltétlen maradnék ilyen kapcsolatban, de van, aki külsö okok miatt nem akar válni, de ettöl még nem feltétlen csalja meg a másikat.
Mindettöl függetlenül "bosszúból" megcsalni valakit igencsak szánalmas dolog, ezzel te is ugyanarra a szntre süllyedsz, amit a másiknál elítélsz és szemétségnem tartasz.
14 vagyok: sok oka lehet: kozos gyerekek, kozos vallalkozas, a sok emlek, ami osszekoti oket, stb. A nok sok butasag miatt kepesek az adott ferfinal maradni.
Ja es meg valami: lehet, hogy van sajat penze, de egyutt mindig tobb van. Ki tudja, hogy neki milyen eletszinvonalbeli kulonbseget hozna (lehet, hogy neked az nem is lenne durva, de O konkretan mar attol is osszeomlana), ha elvalnanak. Nem vagy a konyveloje a nonek, nem hiszem lattad a bankszamlajat is.
Igazabol tenyleg egal, hogy csalja-e vagy sem, az a lenyeg, hogy a ferj total megbizik benne. Szoval valas nem lesz
25-is vagyok:
Kerdezo, ezt onnan tudom h tartottam szeretot, sot konkretan szerelmesek voltunk egymasba, es gyerekem is van. Hatalmas szerelem volt es teny h eljatszottam a gondolattal, h mi lenne ha esetleg a szeretomet valasztanam. A valasz mindig az volt h ugyan a hazassagom egy dogunalom, a szex az teljesen eltunt de a felesegem meg mindig szeretem annyira, h me hagyjam el.
Bennem volt az is, h hetvegi apuka ami egy drama de csak es kizarolag ezert nem maradtam volna a felesegemmel. Mi csak egyszer buktunk le a felesegem valaszut ele allitott es ot valasztottam-egy perc hezitalas utan.
Nem biztos, hogy erted de a kulonbseg oriasi szerelem es mely szeretet kozott. A felesegem melyen szeretem, atmentunk az eleten Jon es rosszban, ismerem huszoneves kora ota es voltak fantasztikus idoszakaink. A szeretom csak a legjobbat kapta belolem, utazasok, nem voltak konfliktusok (kiveve az o feltekenysege es azon celja h elszakitson a felesegemtol) szerettuk egymast....de o nelkulozheto ahogy mindig is az volt.
Nem hazudtam neki amikor azt mondtam h elnek vele,mert akkor es ott ugyis ereztem, de tudtam akkor is es ma is h ha or valasztom akkor az a kapcsolat is unalom lett volna a vegen, szoval miert leptem volna ki?
...es Igen, alairomh szeretem vagyok mert en is a gyerek dologgal takaroztam mert tudtam, hogyha elmondanam neki, hogy sosem hagyom el a felesegem elhagyott volna.
Nagyon ritka az amikor a szeretot valasztjak, es az enyem nem valami egyedi eset. Az egyik ismerosom detto ugyanez, o a no, szeretoje van, imadja de nem hagyna el a ferjem miatta. Volt errol nemreg egy beszelgetesunk ahol megallapitottuk, h iszonyat szemetseg amit a szeretokkel csinaltunk es hogy ebben tobbet vinni erzelmileg mem palya.
A legerdekesebb, h ezt a gyerek dumat Az osszes szereto elhiszi. Vissza hozzad: ha anno a felesegem egy kulfoldi uton visszacsalt volna, fajt volna, de akkor sem hagytam volna el-foleg azert nem mert megerdemeltem.
Megint 25-is vagyok:
A szereto egyebkent 1 evvel kesobb ferjhez ment es szult egy gyereket-en tul fogalmam sincs mi van vele, de elhordott mindennek amit ismet megerdemeltem. Szoval volt utana is szeretom, de csak szereto szinten, lebukas nelkul.
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!