Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhinned a felesegedrol ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinned a felesegedrol ebben az esetben hogy huseges?

Figyelt kérdés
A ferj vagy harmadszorra bukott le a szeretojevel.A feleseg nem valik.Most a feleseg a baratnoivel megy nyaralni.Elhinned ferjkent hogy nem csal meg azok utan hogy tudja hogy a ferjenek baratnoje van?
2018. aug. 10. 15:51
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
89%
Nem hinném el. De itt már nem mindegy???
2018. aug. 10. 15:53
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel, hogy mit csinál a feleség. Ha 20 négerrel dugatja magát naponta akkor sincs joga felháborodni a férjének.
2018. aug. 10. 15:54
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után miért érdekelné a férjet, hogy a nő hűséges-e? :D
2018. aug. 10. 15:57
 4/29 A kérdező kommentje:
a ferj jo ismerosom.Mondtam neki hogyha most megy a felesege nyaralni akkor tuti bosszut all.Ezen kiakadt a ferj.Mert hogy en miert allitok olyat amit nem is tudhatok:)Az o felesege nem olyan ennek ellenere is huseges...en meg nagyot rohogtem...ki az aki ezek utan huseges lenne.....??
2018. aug. 10. 15:59
 5/29 A kérdező kommentje:
Na varjatok.A ferjet nagyon is erdekli hogy a no huseges e! Neki a felesege is kell meg a szeretoje is.A feleseggel egyutt eli le az eletet a szeretojevel meg heti ketszer jol elvan.Ennyi.
2018. aug. 10. 16:01
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Neked mi közöd az egészhez?

Ki vagy?

-A feleség nem válik.

Nem csak a feleség válhat, arról még nem hallottál, hogy a férj is kezdeményezheti? Ha el akarna válni, a feleség a feje tetejére is állhatna, akkor is elválasztják őket.

-A férjének barátnője VAN.

Így, jelen időben.

Tehát párhuzamos kapcsolatot tart fenn jelenleg is.

Ebben az esetben szerintem a férjnek a világon semmi köze hozzá, mit csinál az asszony. Neki kb 0 erkölcsi alapja van a számonkérésre.

Ha te vagy a férj: nem kell semmit elhinned, a feleséged nem köteles indokolni, megmagyarázni semmit. Ha nem tetszik, váljatok el.

Ha te vagy a férj szeretője: fordítva ülsz a lovon. Ha ezzel a szöveggel akarod a válàsra rávenni a hapsit, hogy úgyis megcsal - hát, akkor komolyan nem tudom, épeszű-e vagy.

Szerintem inkább kussoljatok mindketten.

2018. aug. 10. 16:03
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a feleség miért ne tehetné meg ugyanezt? Élne a férjével, mellette mg tartana valakit, akivel "elvan" :)

Sose fogom megérteni az ilyen bohócokat, nekik oké félrekefélni, de ha a párjuk teszi ezt, akkor mélységesen felháborodnak.... szánalom :DDD

2018. aug. 10. 16:03
 8/29 A kérdező kommentje:
Engem az zavar ebben az egeszben hogy most még en lettem a szemet hogy azt merem allitani a feleseg ezek utan mar nem lesz huseges. ..
2018. aug. 10. 16:04
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

6os vagyok

Hogyne, persze, hogy a férj barátja vagy :D.

Az utolsó kommented is azért sikerült olyan tárgyilagosra.

Nem hinném el; lehet nem konkrétan pasizni megy, de ha véletlenül összejön valakivel, nem fog lelkiismeretfurdalást érezni. És abszolút igaza is van.

2018. aug. 10. 16:06
 10/29 A kérdező kommentje:
Na akkor meg egyszer: Azert irtam ki ezt a kerdest mert arra vagyok kivancsi ebben az esetben lenne e olyan ferfi aki komolyan hinne abban hogy a felesege huseges marad ha egyedul megy nyaralni!!Ezek utan.....?Mert a ferj hisz ebben...no comment....
2018. aug. 10. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!