Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinned a felesegedrol ebben az esetben hogy huseges?
Neked mi közöd az egészhez?
Ki vagy?
-A feleség nem válik.
Nem csak a feleség válhat, arról még nem hallottál, hogy a férj is kezdeményezheti? Ha el akarna válni, a feleség a feje tetejére is állhatna, akkor is elválasztják őket.
-A férjének barátnője VAN.
Így, jelen időben.
Tehát párhuzamos kapcsolatot tart fenn jelenleg is.
Ebben az esetben szerintem a férjnek a világon semmi köze hozzá, mit csinál az asszony. Neki kb 0 erkölcsi alapja van a számonkérésre.
Ha te vagy a férj: nem kell semmit elhinned, a feleséged nem köteles indokolni, megmagyarázni semmit. Ha nem tetszik, váljatok el.
Ha te vagy a férj szeretője: fordítva ülsz a lovon. Ha ezzel a szöveggel akarod a válàsra rávenni a hapsit, hogy úgyis megcsal - hát, akkor komolyan nem tudom, épeszű-e vagy.
Szerintem inkább kussoljatok mindketten.
Akkor a feleség miért ne tehetné meg ugyanezt? Élne a férjével, mellette mg tartana valakit, akivel "elvan" :)
Sose fogom megérteni az ilyen bohócokat, nekik oké félrekefélni, de ha a párjuk teszi ezt, akkor mélységesen felháborodnak.... szánalom :DDD
6os vagyok
Hogyne, persze, hogy a férj barátja vagy :D.
Az utolsó kommented is azért sikerült olyan tárgyilagosra.
Nem hinném el; lehet nem konkrétan pasizni megy, de ha véletlenül összejön valakivel, nem fog lelkiismeretfurdalást érezni. És abszolút igaza is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!