Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhinned a felesegedrol ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinned a felesegedrol ebben az esetben hogy huseges?

Figyelt kérdés
A ferj vagy harmadszorra bukott le a szeretojevel.A feleseg nem valik.Most a feleseg a baratnoivel megy nyaralni.Elhinned ferjkent hogy nem csal meg azok utan hogy tudja hogy a ferjenek baratnoje van?
2018. aug. 10. 15:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
26%
Az, hogy hűséges lesz-é nem tudom, de az beteg ember aki bosszúból szexel.
2018. aug. 10. 16:09
 12/29 A kérdező kommentje:
Utolso itt minden megcsalasos kerdesben meg van mindenki gyanusitva azzal hogy ö a szereto.Ezt nem ertem mire jo.Minek gyanusitgatni?Ha nem hiszed el amit kiirok akkor ne irj ide.
2018. aug. 10. 16:09
 13/29 anonim ***** válasza:
68%

Talàn nem olyan hülye a felesége h hüseges hozzà

Én tuti minden alkalmat megragadnàk

ha már a férjemnek „szabad“ akkor szerintem nekem is kijárna nem?

Jah hogy a pasi megint az bunko taho aki azt hiszi neki mindent szabad?

Remelem a felesege tàncol pàr rudocskàn nyaralàs alatt

talàn be is pasizik aztàn a haverod nagyot koppan

nem lesz ki mossa a szaros gatyàit 😀

2018. aug. 10. 16:11
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Es megegyszer a valasz: nem tok mindegy, hogy megcsalja-e vagy sem? A pali sz*rra csalja, konkretan ott alazza meg, ahol nem szegyelli. Ha van annyira hulye a no, hogy nem csalja meg es meg jopofat is vag a megcsalashoz, akkor egeszsegere.

Es nem tok mindegy, hogy a pali mit hisz? A felallas akkor sem fog valtozni. Es akkor sem ha a no meg is csalja, hidd el. Mert ez igy kenyelmes. Tovabba a no valoszinuleg OKKAL nem valik el. Ergo olyan hulye sem lesz, hogy elmondja az esetleges megcsalast. Erted mar?

2018. aug. 10. 16:13
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Tudjàtok,ha a férjem csalna addig nem vàlnék el amig nekem sincs biztos pontom.

Lehet h szar dolog a megcsalas

de ha egyböl otthagyom én nyalogatom a sebeim ö meg boldog a szeretövel nem?

Persze persze🙂

Ha talàlkoznék egy olyan férfival akivel kölcsönös a vonzalom

jo a szex,kavargatunk egy ideje es ugy döntünk h megpròbàljuk együtt?!

egyik naprol a màsikra Àdiosz dràgàm!

2018. aug. 10. 16:15
 16/29 A kérdező kommentje:
ilyeneket mond a haverom hogy o latna a no viselkedesen ha megcsalna:))). Tudjatok miert irtam ki ezt a kerdest?Mert megdobbentonek talalom azt hogy milyen naivak az emberek...ezek utan eszembe se jutna hogy a felesegem nem fog massal lefekudni...a haverom meg halal komolyan allitja hogy o 20 eve ismeri a feleseget es tudja milyen jo ember....
2018. aug. 10. 16:15
 17/29 A kérdező kommentje:
15 os valaszolo te nagyon okos ember vagy teljesen jogos !! Amugy a ferj nem akar valni a gyerekek miatt es mindig azt hazudja a felesegnek hogy kirugta a szeretot.A feleseg ezt el is hiszi most harmadszorra.
2018. aug. 10. 16:22
 18/29 A kérdező kommentje:
14 es valaszlo.Milyen OKKAL nem valik a feleseg?Ha a penzre gondolsz van a felesegnek sajat penze
2018. aug. 10. 16:25
 19/29 anonim ***** válasza:

Lehet azért nem vàl mert moresre akarja tanitani a férjét

Kiélvezi a helyzetet h büntüdat nelkül szexelhet😃

Mert nekem a feleseg helyebe biztosan nem lenne büntudatom

Az se biztos h nyaralni megy,vagy h baratnökkel

baràtnök simàn fognak falazni neki😄

Bar ha igy van jol csinalja.nyitott kapcsolat ennyi

Ha a ferj ehiszi v sem

2018. aug. 10. 16:29
 20/29 A kérdező kommentje:
Utolso en is ugyanezeket mondtam a ferjnek!Es erre azt mondta a ferj hogy ez nem igaz az o felesege nem olyan!20 eve ismeri!Akkor erted mar miert akadtam ki ezen ennyire??Micsoda naiv az ilyen ember az ilyen aki ezek utan huseget var???
2018. aug. 10. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!