Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnétek csali lenni és lebuktatni a félrelépő pasikat? (tök idegennek segítve)
Csak a pancser férfiak dőlnek be ennek. Az igazán rafináltat ilyen ócska trükkel nem buktatod le, mert ő bejáratott puncival csalja az asszonyt, hidd el!
Aki intelligensebb, az nem így szerez szeretőt, hanem munkahelyen, ismerősök közt vagy álnéven regisztrál társkeresőre és már csak akkor fedi fel magát, ha biztos abban, hogy az illető nő is félrelép, ergo neki sem érdeke lebukni.
Mennyi ilyen rafinált férfi kollégám volt, hajjaj. És közben magára tetováltatta az asszony nevét, hányinger!
Utolsó, a volt férjem sem dölt be. Megcsalt,regisztráltam kamu profillal és majdnem egy évet vártam. Ráírtam, és nem vette be.
Kedves Kérdező,ha segítesz, én hálás leszek.Már nem olyan szuper a kapcsolata a nőjével, talán könnyebb is lenne.
Szerintem meg ez tök szánalmas. ÉS nem kell snekinek az igazásgosztót játszania( mondom ezt úgy, hogy undorítónak tartom a megcsalást is, de ez is elég beteges)
Egyszer egy csaj kért volna meg engem, hogy próbáljam meg elcsábítani a barátját... Mondom te hülye vagy..
A kamuprofilra meg annyi, hogy aki annyira hülye, hogy cirka 2 mp google-ről sem jön rá ha kamuképet hazsnálnak, az az életben is ostoba.
Aki pedig a cégen belül keres dugópajtit, szintén elég ostoba. ( Náunk is van ilyen, de ezek általában nem maradnak titokban, pláne ha az illetőaki ismerkedik, köztudott, hogy házas és gyerekes.. Szánalom)
Igazán önfeláldozó vagy.
Szexelnél egy random pasival, csak, hogy elmondhasd a feleségének, hogy az ő férje sem különb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!