Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem szeretnétek csali lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnétek csali lenni és lebuktatni a félrelépő pasikat? (tök idegennek segítve)

Figyelt kérdés
Én bennem ez megfordult. Bedobom magam csajok. Szerintem jó játék. Van olyan jó, mint megcsalni a párotokat, nemde kedves férfiak?

2018. aug. 6. 17:45
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Engem nem csaltak meg, tehát nem bosszúból, pusztán szívességet teszek egy vadidegennek.
2018. aug. 6. 17:47
 2/17 anonim ***** válasza:
54%
Öm, nem, ennél vannak értelmesebb elfoglaltsagaim is. Amúgy volt már olyan, hogy a pasi, akivel kavartam, utólag láttam instagramon, hogy van barátnője. Sokáig hezitáltam, hogy elmondjam-e a lánynak, végül nem tettem, mert kevés ember van annyira intelligens, hogy normális módon reagáljon erre, nagyobb eséllyel te jönnél ki szarul a dologból, mert a pasi kimagyarázná magát.
2018. aug. 6. 17:51
 3/17 anonim ***** válasza:
62%

Csinaltam facen egy kamu profilt. Leszedtem par “jo” csaj jepet, feltoltottem a “facemra”. Es rairtam olyan parokra, olyan fiukra akiknel ki van rakva, hogy kapcsolatban, eljegyezve ezzel stb.

Nem kell irnom, kb minden pasi bevette a horgot. PrintSreen....rairtam a baratnojere, menyaszonyara...elkuldom a 2-3 napos beszelgetest. (Amiben volt erintve a szex, a tali, a kocsiban is csinalhatjuk, ha akarod gumi nelkul, oke oke, mikor menjek, hova menjek erted, fekete Opelall leszek). Nah...elkuldom a csajnak....az meg.....”csak szer akarsz szedni minket, megszerkeztetted”, “haha, gyenge probalkozas, tudom, hogy XY nem ilyen, o nem csinalna ilyet”....es sorolhatnam.

Elgondolkodtam....hogy a magyar nok ennyire sugerek, vagy mas nemzetek asszonyai is ennyire balgak. Hat nem tudom....de teny....sok a hulye no.

2018. aug. 6. 17:51
 4/17 anonim ***** válasza:
59%

Pontosan erről beszéltem én is, annyi idióta naiv nő van, hogy még te lennél hülyének nézve.

2018. aug. 6. 17:55
 5/17 anonim ***** válasza:
Hát ja!!!
2018. aug. 6. 17:59
 6/17 anonim ***** válasza:
84%

A jellemgyenge emberek műsora. Soha nem vennének rá ilyenre semmivel.

Amit akartam tudni, mindig megtudtam, és nem kellett sosem ilyen dologhoz folyamodnom. Undor, aki csinálja, de az is aki ilyet kitalál.

2018. aug. 6. 18:10
 7/17 anonim ***** válasza:
2018. aug. 6. 18:17
 8/17 anonim ***** válasza:
3-as, mi volt a motivációd?
2018. aug. 6. 18:55
 9/17 anonim ***** válasza:
Az lenyegtelen.
2018. aug. 6. 19:17
 10/17 anonim ***** válasza:

Hát... :) Tetszik egy csaj (jó, szerelmes vagyok belé), és a jelenlegi párja szerintem megcsalja.

Nincs konkrét bizonyítékom, talán a srác csak a nagymamájának visz pogácsát egy olyan lépcsőházba, ahol egy huszonéves lány húsárúval házal...

Megfordult a fejemben, hogy keresek egy csajt, aki elcsábítja a srácot, hogy legyen bizonyítékom - fura véletlen, de ha benne lennél a játékban, és szeretnél pénzt keresni, privátban elérsz :)

27/F

2018. aug. 6. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!