Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jött már össze valaki az orvosával?
Nálam volt ilyesmi. Mondjuk nem megcsalas kategória volt. Volt, hogy egy talyogot tárt fel, illetve egy mosogatásbol származó sebemet is ellátott. Egyszer magam alatt voltam és jól esett a társasága. Mondhatni legelőször én kezdeményeztem, de nem tudom mi lesz ebből. Eléggé bonyolult a helyzet.
2018. júl. 24. 21:28
Nem. Bár a másik fél erősen próbálta dobni a labdát:D
Egy nődoki olyan mint egy jó ismerős, még ha sharmos is, de mint pasi nem pálya.
2018. júl. 24. 21:28
Ram irt fb-on, sokat cseteltunk, szexkapcsolat lett.
2018. júl. 24. 21:29
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat! Elnézést, most látom, hogy nem jó kategóriát írtam. Nem megcsalás, inkább párkeresés. Nekem az a problémám, hogy ha orvosként elégedett vagyok vele, a tudása miatt jó orvosnak tartom, de félreérthető jeleket ad, elbizonytalanodom a profizmusát illetően. Elvileg nem lenne etikus ez a beteg felé. Nagyon bejön amúgy, de ettől elbizonytalanodom, hogy vajon csak simán nem etikus, kikezd betegekkel, ami megkérdőjelezi az emberi/szakmai minőségét, vagy komolyan érdeklem. Nem tudom, azt hogy tudnà felszínes ismeretség alapján eldönteni, szóval ez nem sok jót ígérne szerintem. Ezért érdekelnének konkrét példák, mert ez a kapcsolat elvileg tiltott, hogy lehet ebből valami jó. Akinek bonyolult a viszony, elmondaná, mi az oka? Akinél csak szex lett, az eleve csak azt is akart? Köszönöm.
Ha jol tudom ez etikatlan. Kerdesre is valaszolva, nem.
2018. júl. 24. 22:35
Már megbocsáss, mitől tiltott, hogy járj az orvosoddal?
Tiltott, hogy ő bizalmaskodjon veled, hogy visszaéljen azzal, hogy meztelenül lát, intim helyen nyúl hozzád, intim dolgaidról kell beszélned előtte.
Az, hogy felnőtt ember módjára viszonyt kezdeményezzen és te ebbe belemenjél, az nem tiltott.
Amennyire ismerem az orvosokat, aki komoly kapcsolatot akart, az sose a betegével jött össze.
2018. júl. 24. 22:35
7/11 A kérdező kommentje:
Úgy tudom,ez etikai problémát jelent, nem tudom, le van-e ez írva valahol, vagy csak hallgatólagos norma. Szerencsére nem olyan orvos, ahol le kell vetkőzni. Ez egy problémás szituáció szerintem, a kétféle viszony (férfi-nő; orvos-beteg) nekem nehezen fér össze. Kár, hogy így találkoztunk. Magánéletben több orvost ismerek, van a családban is, de egyikhez sem járok, mert az furcsa lenne. Mondjuk volt olyan nálunk, aki családtagot kezelt, de nem engem. Ezek szerint már meglévő privát (akármilyen jellegű) kapcsolattal összefér, de fordítva szerintem nem etikus.
Etikatlan
Normalis erkolcsu orvos ilyet nem tesz
Ha betegbe beleszeret akkor a betegnek masik orvost kell talalnia ugy tiszta az ugy
2018. júl. 25. 13:05
Tilos az egészségügyi dolgozónak a betegevel kapcsolatot létesíteni mert kirugas jár érte. Mindenkire vonatkozik ez, az apolora az orvosra de a betegtologatora is
2018. aug. 12. 22:53
Igen, a jelenlegi párommal, aki nagyon jó szakember és egyáltalán nem mondanám etikátlannak ezt a dolgot. Ha pl kezelés alatt ő visszaél azzal hogy ő az orvos, és kihasználja a pozícióját az valóban etikátlan.
De az hogy megismerkedtek és később elmentek randizni az független az orvos-beteg kapcsolattól.
Vagyis a mi esetünkből kiindulva én 2x voltam nála mielőtt randira került volna a sor. Majd teljesen más körülmények között alakult ki a kapcsolat, tehát a rendelési és a munkaideje alatt.
Szóval ha el van különítve a magánélet akkor működhet a dolog.
2018. aug. 13. 12:57
Kapcsolódó kérdések: