Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit kezdjek most az életemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek most az életemmel?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok és a férjemmel nagyon vártuk a gyereket. Hibát követtem el, de egy éve nagyon összevesztem a férjemmel. Akkor lefeküdtem egy ismerősömmel. Dacból tettem, de utána jöttem csak rá, hogy mekkora hülye voltam. A férjemmel végül kibékültünk, de ezt nem árultam el neki. Ez az ismerős viszont most elmesélte a férjemnek. Gondolom bosszúból, mert utána nem akartam vele többet találkozni. A férjem pedig most elhagyott. Nagyon szeretem őt. Teljesen kivagyok. Napok óta csak sírni tudok. Már az öngyilkosságon gondolkozom. Nincs így elég erőm egy gyerekhez és nagyon kétségbe vagyok esve.

2018. júl. 24. 15:32
1 2
 1/14 próbálokkedveslenni ***** válasza:
81%

Szegény gyerek...gondolom már elvetetni sem tudod és csórikámnak förtelmes lesz a következő 18 éve legalább.

Mit tegyél?

Azt kaptad, ami járt neked. Tanulj a dologból és ha már ilyen vagy, akkor próbáld felismerni a szitut és legalább a leendő gyermeked életét széppé tenni.

2018. júl. 24. 15:34
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
C'est la vie.
2018. júl. 24. 15:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, őszintén szólva megértem a férjedet, nem így kell kezelni a problémákat...

Az öngyilkosság viszont még viccnek is rossz, pláne terhesen!

Te ismered a férjed: van rá esély, hogy ezt elnézze neked? Ha legalább esély van rá, akkor párterápiát javasolnék, szerintem vannak pszichológusok, akik találkoztak már hasonló esetekkel, és tudják, hogyan kell kezelni.

Ha viszont holtbiztos, hogy neki ez nem fér bele, akkor sokat nem tudsz csinálni, csak elfogadni tudod a döntését, és törekedni rá, hogy emberileg valami normális viszonyban maradjatok a gyerek érdekében.

2018. júl. 24. 15:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mit kezdj? Mondjuk kapard össze magad és figyelj oda a BABÁRA! Ha már elbsztad a múltban a férjeddel a dolgokat, legalább a kicsire figyelj most oda 100%-ban.

Hibáztál, te is tudod.

Nem tudod meg nem történté tenni. Próbálj időt adni magadnak arra, hogy mindezt feldolgozod, meggyászolod ezt a válást és elfogadod, megérted a férjed, hogy miért érez most így... miért érzi most átverve magát.

A legfontosabb, amit kezdhetsz most az életeddel az az, hogy 101%-ban odateszed magad a pici egészsége érdekében és odafigyelsz magadra is.

A többi, pedig fokozatosan alakul.

2018. júl. 24. 15:42
 5/14 anonim ***** válasza:
62%

Te mindig minden elől elmenekültél kérdező ?

32/f

2018. júl. 24. 15:46
 6/14 anonim ***** válasza:
Neveld fel azt a gyereket legjobb tudásod szerint.
2018. júl. 24. 15:48
 7/14 anonim ***** válasza:
87%

Nem csodálom, hogy elhagyott.Aki a problémákat dacból, mással(sokkal) történő kefélésekkel akarja megoldani, attól ugyan mit is várhatna?Ráadásként még el is titkoltad előtte.Szerencsétlen gyerek....nem ilyen anyát érdemelne.

Sokat nem tehetsz, tanulj a hibádból, és koncentrálj a gyerekedre.Legalább az ő életét ne cseszd szét, ha már a te és a férjedét szétbarmoltad.

2018. júl. 24. 15:49
 8/14 anonim ***** válasza:
26%
Ferjede a gyerek?
2018. júl. 24. 16:00
 9/14 anonim ***** válasza:
50%

EGY ÉVE volt a megcsalás, és most terhes, ha ebben a pillanatban szül, akkor is max 9 hónapja.... Hacsak nem elefántbébit vár, akkor hogy a túróba ne lenne már a férjjé?

2018. júl. 24. 16:38
 10/14 anonim ***** válasza:
32%

Sajnos nem a legjobb platformot választottad, ha segítő szándékú, hasznos tanácsra vágysz, mert (mint ahogy láthatod), ez az oldal tele van előítéletes, rosszindulatú válaszadókkal, akiknek bizonyára olyan tökéletes az életük, hogy még soha semmi hülyeséget nem csináltak:)

Szerintem adj időt a férjednek, és tegyél meg mindent azért, hogy visszafogadjon. Talán pár nap, és lecsitulnak a dolgok. Kitartás!

2018. júl. 24. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!