Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem a kolléganőivel flörtöl, mit tegyek?
10 éve vagyunk együtt. Lebukott, hogy 3 kolléganőjével írkál és flörtöl velük! Ők nem tudnak egymásról, sőt, a férjemmel meg is beszélték külön-külön, hogy ez titok, hogy ők beszélgetnek, nehogy munkahelyen pletyka legyen belőle. Egyik idősebb nála, másiknak 15 éves kapcsolata van, a harmadik meg egy nagyon csúnya cigány lány. Az itthoni dolgokat is nekik beszéli ki, rólam is beszélnek, meg olyanokat ír nekik, hogy puszi, hiányzol, de jó lenne ha itt lennél, stb!
Amikor kérdőre vontam először tagadta, utána azt mondta, hogy engem szeret, ezektől nem akar semmit, csak mi eltávolodtunk egymástól és magányos volt, beszélget velük de ennyi, soha nem csalna meg. Amúgy tényleg nem egy eljárós, mindig itthon van, hazajön a munkából, lerakja a pénzt és ennyi. De ha probléma van, arról velem sose akar beszélni, leül, becsukja a szemét és várja, hogy befejezzem aztán egy oké-val le van tudva a "megbeszélés". Nekik meg kiönti minden baját...
Az is rosszul esik, hogy nekik mindenféle szépet írt, pl az egyiknek megjött akkor már "jaj szegénykém, gyógyszert vegyél be, jaj feküdj le és pihengess" meg minden, nekem meg egyik nap rémálmom volt, hogy megcsalt és kb még én voltam a rossz "hagyjál már a hülyeségeiddel, ne álomvilágban éljél már, ez csak egy álom volt, gondolkozzál már", stb és nagyon fáj ez.
Amúgy nyaralni, programozni velem jár el, a képeket is simán kiteszi a közösségi oldalra, amin velem van összebújva csak nekem ad csókot és ezt látják a kolléganők is.
Mit tegyek? Abba fogja ezt valaha hagyni? Miért teszi ezt?
A második egy oltári tajparaszt, de igazat kell adnom neki.
Amennyiben meg akarod tartani a férjed!
Én viszont inkább otthagynám a büdös pitsaba...
Vagy elfogadod, hogy ő ilyen, vagy elválsz és keresel mást.
Van egy kollégám, aki flörtölgető típus, idén váltott egyik kapcsolatból a másikba. Még nagy a szerelem, de ő nem hagyta abba a flörtölgetést, kíváncsi leszek, a barátnőjét mikor kezdi zavarni a dolog, mert ő meg nem olyannak tűnik, aki egy ilyet elfogadna (persze, egy kapcsolat elején minden rózsaszín és nem látjuk a hibákat, meg olyat is elfogadunk, amit amúgy nem tennénk).
mondd el neki tisztán, mennyire nem fair ez, hogy veled nem hajlandó beszélgetni, míg nekik kiönti a lelkét. illetve zavar a flörtölgetése.
ha nem változtat, hagyd ott, ez csak rosszabb lesz az idővel.
Egy flörtölgető mindig flörtölgetni fog, 80 évesen is, akkor is, ha élete párjával öregszik meg. :-)
Akit ez zavar, az ne legyen együtt flörtölgetővel. Tudom, hogy minden nőnek tetszik az elején ez a játék, csak egy flörtölgető ezt nem csak a párjának tartogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!