Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindkettőnknek van párja, mégis velem flörtöl, őszintén beszél a kapcsolatáról, hogy az milyen lapos. Vajon velem csak az egoját akarja növelni vagy vár a jó pillanatra, hogy kikezdjen velem? 26L
Régóta ismerjük egymást, de most tudatosult bennem, hogy ő már régóta máshogy tekint rám, emlékszik a közös élményeinkre, és felidézte nekem őket. A barátainkkal töltött közös nap végén elhívott táncolni, és átcsapott elég szenvedélyes, szexi táncolásba(végig udvarias volt) majd az este végeztével felkért ismét, és egy tánc helyett több, mint fél órán át táncoltunk még. A barátaink teljesen kiakadtak ettől, hogy mit műveltünk, de szerintem ő nem akar többet tőlem jelenleg, utána nem keresett baráti szinten sem.
Én sose gondoltam komolyan a közeledését, bókjait, szerintem ő a sportos lányokat kedveli, de aznap kifejtette, hogy a kisugárzás a legfontosabb (én se vagyok dagadt, de azért a barátnőjénél nem vagyok csinosabb, viszont elég erős a szexuális kisugárzásom). Miért mond nekem ilyeneket? Véleményeket várok:)
Jó, igazatok van, csak magamnak akartam megmagyarázni, miért csináltam. Őszintén: nem fogok többet ilyet csinálni vele, se táncolni, se lelkizni. Főleg nem az ágyába mászni.
Kicsit magamnak is hazudtam ezzel az önámítással, tudom, de köszönöm a segítséget!
Vigyázok rá, rendben!
Az lehetett a baj, hogy a párom elkényelmesedett a kapcsolatunkban, én mindig csinosan szoktam öltözködni, még itthon is, tényleg nem szoktam kitekinteni a kapcsolatból, nem más pasiknak tetszelgek.
Viszont ő ugyanazokat a kényelmes ruhákat hordja évek óta, borotválkozni se szeret, stb. Edzeni se akar velem, se egyedül.
Ezek után érzem becsapva magam, hogy én beleadok mindent (hogy okos, szép és jófej legyek), ő meg nem erőlteti meg már magát miattam. :/
És igen, ezeket már megmondtam neki, de valahogy mindig megígéri, és sose történik semmi.
Pont úgy akar félrelépni, ahogy az nagykönyvben meg van írva...
1. Add be a csajnak, hogy a mostani kapcsolatodban csak kényszerből vagy, de amúgy a szakítás szélén álltok. Panaszkodj neki a barátnődről!
2. Flörtölj, udvarolj, de csak úgy, hogy kétértelmű legyen! Ha bármikor neked szegezi, hogy kikezdtél vele, szemrebbenés nélkül le tudd tagadni, hogy te csak barátkozol.
3. Folyamatosan fokozd a nyomást, és add a tudtára, hogy csak rajta múlik, mikor lesz belőle több... Előbb-utóbb be fogja adni a derekát.
Aztán a szex után vagy lelép, mert "bűntudata van", vagy fűzi mindkettőtöket, vagy tényleg otthagyja nőjét érted. Utóbbi esetén számolj vele, hogy ha elmúlik a rózsaszín felhőcskés-szívecskés időszak, egyből elkezd más pu.nci után rohangálni, mert "ellaposodott a kapcsolata".
A helyedben a fejemet használnám, és minél hamarabb tudtára adnám, hogy az én kapcsolatom stabil, és jól érzem magam a párommal, nem akarok tőle semmit.
Akar egy szeretőt, nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni.
Elsírom, hogy milyen szar a kapcsolatom, ahelyett, hogy tennék érte -> keltek egykis szánalmat az aktuális csajban -> együttérzés, miegymás (ugye te is megérted, hogy milyen helyzetben vagyok, most mit tegyek, szerinted???). Ezután már csak egy lépés az, hogy egymás karjaiba borulva taszítsátok az erkölcstelenség mélységébe magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!