Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mindkettőnknek van párja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindkettőnknek van párja, mégis velem flörtöl, őszintén beszél a kapcsolatáról, hogy az milyen lapos. Vajon velem csak az egoját akarja növelni vagy vár a jó pillanatra, hogy kikezdjen velem? 26L

Figyelt kérdés

Régóta ismerjük egymást, de most tudatosult bennem, hogy ő már régóta máshogy tekint rám, emlékszik a közös élményeinkre, és felidézte nekem őket. A barátainkkal töltött közös nap végén elhívott táncolni, és átcsapott elég szenvedélyes, szexi táncolásba(végig udvarias volt) majd az este végeztével felkért ismét, és egy tánc helyett több, mint fél órán át táncoltunk még. A barátaink teljesen kiakadtak ettől, hogy mit műveltünk, de szerintem ő nem akar többet tőlem jelenleg, utána nem keresett baráti szinten sem.

Én sose gondoltam komolyan a közeledését, bókjait, szerintem ő a sportos lányokat kedveli, de aznap kifejtette, hogy a kisugárzás a legfontosabb (én se vagyok dagadt, de azért a barátnőjénél nem vagyok csinosabb, viszont elég erős a szexuális kisugárzásom). Miért mond nekem ilyeneket? Véleményeket várok:)

2016. szept. 7. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked, h esne ha a te párod a hátad mögött így tenne más lányokkal? Ideje lenne elgondolkodnod, mert azt kapja előbb-utóbb mindenki, amit okozott másnak!
2016. szept. 7. 20:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Mint mondtam is, nem tekintettem pasiként rá, a tánc pedig szenvedélyes volt, mert ilyen a latin tánc. Ettől függetlenül rajtam látszódott, hogy nem gondolom többnek az egészet, nem csókolnám meg például a nagy hévben.
2016. szept. 7. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaj istenem már megint egy szende szűz? Miért mond, tesz ilyeneket? Szerintem pont fordítva van de akarod növelni az egódat te flörtölsz vele."Szenvedélyes, szexi táncolás" és nem tudod mit akar(t)? Volt egy pillanatnyi fellángolásotok de ha ezt tovább folytatja/folytatta simán az ágyában kötsz ki. Ha a te barátod lejt szexi táncot az ő barátnőjével majd akkor olvasd el figyelmesen ezt a kérdést. Mert ahogy elnézem nem nagyon volt ellenedre. Minek tesz fel vki olyan kérdést amire tudja a választ?
2016. szept. 7. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem gondoltad többnek akkor minek táncoltál vele annyit? Mert élvezted(de nem a táncot vagy nem csak azt) Ha tudtad mert tudtad akkor ezzel minek adtad alá a lovat?
2016. szept. 7. 21:18
 5/10 A kérdező kommentje:

Jó, igazatok van, csak magamnak akartam megmagyarázni, miért csináltam. Őszintén: nem fogok többet ilyet csinálni vele, se táncolni, se lelkizni. Főleg nem az ágyába mászni.

Kicsit magamnak is hazudtam ezzel az önámítással, tudom, de köszönöm a segítséget!

2016. szept. 7. 21:29
 6/10 anonim ***** válasza:
A beismerés pedig az első lépés amíg a helyén tudod kezelni. Néha egy kis flört belefér(?) mert persze jólesik de nem szabad átesni a ló túloldlára és főleg nem a barátok szeme láttára. Tudni kell hol a határ és ne csinálj belőle rendszert főleg nem ismerőssel mert később kínos szituk lehetnek belőle. MÉG nem megcsalás de veszélyes vizekre eveztél. Vigyázz a kapcsolatodra!
2016. szept. 7. 22:51
 7/10 A kérdező kommentje:

Vigyázok rá, rendben!

Az lehetett a baj, hogy a párom elkényelmesedett a kapcsolatunkban, én mindig csinosan szoktam öltözködni, még itthon is, tényleg nem szoktam kitekinteni a kapcsolatból, nem más pasiknak tetszelgek.

Viszont ő ugyanazokat a kényelmes ruhákat hordja évek óta, borotválkozni se szeret, stb. Edzeni se akar velem, se egyedül.

Ezek után érzem becsapva magam, hogy én beleadok mindent (hogy okos, szép és jófej legyek), ő meg nem erőlteti meg már magát miattam. :/

És igen, ezeket már megmondtam neki, de valahogy mindig megígéri, és sose történik semmi.

2016. szept. 7. 23:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Értem amit írsz csak egyet ne feledj:csak a kapcsolat megromlásában hibás mind a két fél a megcsalásnál csak a megcsaló mert őt senki és semmi nem kényszeríti. A megcsalásra nincs indok a szakításra van. Pedig jó lenne ha a párod ezen változtatna mert később komoly baj lehet belőle. Egyre jobban laposodik el a kapcsolat és előbb vagy utóbb egy olyan kísértés fog érni amikor nem fogsz tudni nemet mondani. Sajnos vannak olyan emberek akik csak akkor jönnek rá milyük volt mikor már elvesztették. Vhogy felkellene rázni a párod most írhatnám itt a sablonszöveget a kirándulás,wellness,stb...legrosszabb esetben párterapeuta bár szerintem ott nem tartotok(még). Próbáld felidézni,megmutatni újra a kapcsolatotok elejét amikor még nem volt ilyen "kényelmes", legyél olyan és ő is olyan amilyen az elején volt amiért belédszeretett és ő te belé .Vhogy értesd meg vele hogyha így folytatja elfog veszíteni amit te nem szeretnél(gondolom).
2016. szept. 8. 01:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Pont úgy akar félrelépni, ahogy az nagykönyvben meg van írva...

1. Add be a csajnak, hogy a mostani kapcsolatodban csak kényszerből vagy, de amúgy a szakítás szélén álltok. Panaszkodj neki a barátnődről!

2. Flörtölj, udvarolj, de csak úgy, hogy kétértelmű legyen! Ha bármikor neked szegezi, hogy kikezdtél vele, szemrebbenés nélkül le tudd tagadni, hogy te csak barátkozol.

3. Folyamatosan fokozd a nyomást, és add a tudtára, hogy csak rajta múlik, mikor lesz belőle több... Előbb-utóbb be fogja adni a derekát.

Aztán a szex után vagy lelép, mert "bűntudata van", vagy fűzi mindkettőtöket, vagy tényleg otthagyja nőjét érted. Utóbbi esetén számolj vele, hogy ha elmúlik a rózsaszín felhőcskés-szívecskés időszak, egyből elkezd más pu.nci után rohangálni, mert "ellaposodott a kapcsolata".

A helyedben a fejemet használnám, és minél hamarabb tudtára adnám, hogy az én kapcsolatom stabil, és jól érzem magam a párommal, nem akarok tőle semmit.

2016. szept. 8. 08:36
 10/10 Noren1989 ***** válasza:
31%

Akar egy szeretőt, nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni.

Elsírom, hogy milyen szar a kapcsolatom, ahelyett, hogy tennék érte -> keltek egykis szánalmat az aktuális csajban -> együttérzés, miegymás (ugye te is megérted, hogy milyen helyzetben vagyok, most mit tegyek, szerinted???). Ezután már csak egy lépés az, hogy egymás karjaiba borulva taszítsátok az erkölcstelenség mélységébe magatokat.

2016. szept. 8. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!