Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudtatok továbblépni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudtatok továbblépni és megbocsájtani?

Figyelt kérdés
Akit már megcsaltak és utána megbocsájtott,miért döntött így,és hogyan tudott túllépni azon hogy becsapták.
2018. júl. 17. 13:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szia!!!

Velem 3 éve történt..Megbocsájtottam, de sosem fogom elfelejteni, pedig mindent megtesz a férjem , hogy jó legyen..

Nagyon jól írtad a hullámvölgyeket..egyszer úgy érzem még jó is , hogy jött a csaj az életünkbe mert felfrissült az életünk.... 25 éves kapcsolatról van szó, nem dobja az ember csak úgy el...Máskor pedig tombolok...é fáj..nagyon fáj

2018. júl. 18. 22:06
 12/21 anonim ***** válasza:

Hát... Nem valami bizalomgerjesztő olvasni azok kommentjét akiket megcsaltak és megbocsátottak. :(

Nem tudom...És jó így? Tényleg érdekel...Mert hasonló cipőben járok, és csak örlődök. Viszonyra hunytatok szemet vagy egy alkalomra? Ez a helyzet itt is, ezerrel teper... Pár hónapos viszony volt ,szeretőtől tudtam meg. Van 1 gyönyőrű gyerekünk, de boldogtalannak érzem magam, mióta erre fény derült. És ennek már jó pár hónapja. Az biztos hogy még egy hasonló hír és szakadna a cèrna.

2018. júl. 19. 00:22
 13/21 anonim ***** válasza:
Egyébként Kedves 10-es utolsó mondatod az amivel nagyon egyetértek,ugyanezt èrzem! Ha próbálom kicsit elengedni a dolgot,egyből azt érzem haragszom,akkor is rohadtul haragszom! Nem tudom,meddig fog ez menni...
2018. júl. 19. 00:25
 14/21 A kérdező kommentje:
Én egyszeri alkalmat próbálok meg elfelejteni,ill.a férjem bevallás szerint egyszer volt szex,de két hónapja tartott az ismeretségük.Az utóbbi pár napban úgy érezzük magunkat,mint amikor megismerkedtünk,szex eszméletlen és egyfolytában kívánjuk egymást,sms küldözgetés stb...Szóval fel rázta a kapcsolatunkat,legalább ennyi jó is van a dologban.Persze tudom hogy ez ismét el fog majd halványodni,de nem baj,ez a természetes.Viszont azt mondja rájött hogy többé nem kell neki más,és hiszek neki.Én is azt gondolom ha valami értékes,akkor küzdeni kell érte,szóval én azonnal tudtam hogy meg fogok bocsájtani neki,már akkor amikor kimondta mi az ábra,pedig hű,de mennyire fájt.A 40-50-es nők a legszebbek,legdögösebbek ez tény! :-) Mondjuk nekem macskáim is vannak. :-)12-es,egy viszonyt sokkal nehezebb megbocsájtani,de az sem lehetetlen,ha nem ismétlődik meg többé.Ha fontosak vagytok egymásnak,és fontos hogy a családotok egyben maradjon.Nagyon nyíltan,őszintén el kell beszélgetni erről,és ha még hónapok múltán is bizonytalan vagy,akkor még mindig vannak kétségeid,úgy szerintem még nehezebb túllépni rajta.Nekem is van hogy elönti az agyam az idegbaj,olyankor fel kell hogy hívjam..De a szívem mélyén hiszem hogy engem szeret,talán ezért tudok hinni abban hogy el fogjuk tudni felejteni idővel az egészet.Nálunk is van két gyerkőc,nekik se nagyon mindegy hogyan alakul az életünk.
2018. júl. 19. 11:07
 15/21 anonim ***** válasza:

11-es vagyok..3 éve történt és még mai napig őrizzük a lángot, szenvedélyt...a megcsalás után kb 2 évig tartott a rózsaszín köd, ami kb abból állt, hogy napi rengeteg szex, eszméletlen egymásra találás...Most is nagyon jó, de már nincs napi több alkalommal, hanem változó..van hogy napokon át szeretkezünk máskor egy-két nap kimarad..Bennem ez az egész történet hatalmas gerjedelmet okozott, sokkal de sokkal jobban kívánom a szexet, mint azelőtt(3 gyermek, 25 éves kapcsolat)elmondása szerint fergeteges velem a szex és sokkal de sokkal jobb, mint 18 éve koromban, amikor megismerkedtünk...

Megbeszéltük, hogy bármi lesz, akár egy felbukkanó nő..rögtön szól..Nem ver át többször...

Többnyire elhiszem, de előfordul, hogy őrült nyomozásba kezdek, telefon híváslisták..Sajnos nem dicsőség, de tudom minden jelszavát, így számomra az élete egy nyitott könyv...

Ez van.. a bizalom nem tudom visszatér-e valaha...

Közben volt néhány szeretőm úgy éreztem valahogy vissza kell adnom..Mindegyikkel jó volt, de egyikkel sem jobb és látom, hogy a férjem minden szempontból egy kincs..Nem találnék jobbat!!a jelleme is páratlan ,,,kivéve ezt a hatalmas csavart,,,:-((((((((

Neki viszonya volt...2 hónap és a gáz, hogy amikor kiderült még ráhúzott 2 hónapot , mert bár nem akart elveszíteni, de a csajt is megszerette,,,fokozatosan akart vele szakítani..Közben velem egyre közelebb került ,,, véleményem szerint nem bízott abban, hogy megváltozom és nem akarta elveszteni a nőt(még ilyet..:-(((((((( ezt a részét sosem fogom tudni megbocsájtani..

2018. júl. 19. 11:44
 16/21 anonim ***** válasza:

11-es és 15-ös vagyok újra.

Itt is többször megosztottam a történetünket akár tanácsként véleményként..

Sokak szerint hülyeséget tettem, hogy megbocsájtottam, önbecsülésem nulla stb stb.. és aki egyszer megtette, megteszi többször is...De egy kapcsolatba nagyon nehéz a tények alapján belelátni,,konkrétan lehetetlen..Én tudom mik a férjem értékei nem akarom magasztalni de én összességében úgy érzem jól tettem!!!Mai napig sokszor megjegyzik ismerősök friss ismerősök, hogy messziről süt rólunk a harmónia, szeretet...És az alap értékrendünk azonos...Jók vagyunk együtt kiegészítjük egymást...Bízom benn, hogy ez így marad..Egyben biztos vagyok, ha csak hasonló is történne, megismétlődne, vissza sem néznék minden kapcsolatot megszakítanék vele...ami abból a szempontból nehéz, hogy még kisiskolások és gimis a gyermekeink..

2018. júl. 19. 12:00
 17/21 anonim ***** válasza:
Erdekes volt olvasni amiket irtatok. Tokre megertem a dontest de en kivulallokent tudok nyilatkozni errol,hogy mit latok. Persze kozel sem biztos,hogy nalatok ez volna a helyzet. En hiszek abban hogy valaki kepes valtozni,felismerni hogy hibázott. Lehet olvastatok is a kerdesem valamelyik nap,en a 3.voltam es miutan kiderult a dolog,ok is egyutt maradtak. Nyilvan ott is teper a pasi gozerovel de mondom a valosagot...Melohelyen fuzi az uj csajt,fogdossa/meregeti. Pedig csak 4honapja annak,hogy bukta volt otthon. Semmit nem tanult belole de ha szolnek a felesegnek,valoszinuleg en volnek a bunko paraszt. Sot,tuti. Pedig nem krealt dolog,az uj csajtol tudom. Az a legszomorubb ebben hogy valoszinuleg ott is azt gondolja a feleseg hogy tanult az esetbol, valtozott. Mert nyilvan otthon ez van eloadva. Aztan ahogy kilép az ajtón,mar mas vizekre evez...Es en tenyleg sajnalom a not,hogy ennyire hulyenek van nezve. En azt mondom azert legyetek nagyon nagyon ovatosak, elovigyazatosak. Tenyleg csak jo tanacskent mondom. Bar sok esetben meg az sem eleg, hisz mikor epp nincs otthon...Arra sosem derul feny kinel probalkozik, stb. A pasinak egyebkent mar tobb felrelepese volt, gondolom azt is tagadta ezerrel otthon,vagy csak kidumalta.
2018. júl. 19. 14:12
 18/21 anonim ***** válasza:

17-es..igen..a bizalomnak lőttek nálunk is..

És sajnos sok energiát vesz el, hogy ellenőrzöm...Telefon, e-mailek, face..Tudom a jelszót mindenhol..Résen vagyok nagyon.Nem vagyok teljesen nyugodt annak ellenére, hogy itthon minden rendben van!

2018. júl. 19. 14:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Hat elhiszem. Sajnalom... De kivanom hogy tenyleg legyen valtozas a kapcsolatotokban. Nem rosszindulatbol irtam amit irtam, csak sajnos szemtanuja vagyok egy ilyennek, es el se akarom hinni.
2018. júl. 19. 17:44
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen,én is résen vagyok.Rákérdezek minden nap,beszéltek-e,írt-e neki stb.Most próbálok rájönni hogy a google-os nyomkövető hol van a telefonjában,lássam merre járt.Nem akarom ezt örökké csinálni,csak még nálunk nagyon friss a történet,és ha most nem találkoznak újra,akkor később már sokkal kisebb az esély hogy megint összejönnek.Egyébként érdekes hogy azóta én is másképp nézek megint a férfiakra,mert amíg nem derült ki a hűtlensége,én egyszerűen keresztül néztem valamennyin.Ez afféle tudat alatti bosszúvágy lehet,noha nem szeretném megcsalni,de meglepődve vettem ezt észre magamon...
2018. júl. 20. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!