Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtatok továbblépni és megbocsájtani?
Szia!!!
Velem 3 éve történt..Megbocsájtottam, de sosem fogom elfelejteni, pedig mindent megtesz a férjem , hogy jó legyen..
Nagyon jól írtad a hullámvölgyeket..egyszer úgy érzem még jó is , hogy jött a csaj az életünkbe mert felfrissült az életünk.... 25 éves kapcsolatról van szó, nem dobja az ember csak úgy el...Máskor pedig tombolok...é fáj..nagyon fáj
Hát... Nem valami bizalomgerjesztő olvasni azok kommentjét akiket megcsaltak és megbocsátottak. :(
Nem tudom...És jó így? Tényleg érdekel...Mert hasonló cipőben járok, és csak örlődök. Viszonyra hunytatok szemet vagy egy alkalomra? Ez a helyzet itt is, ezerrel teper... Pár hónapos viszony volt ,szeretőtől tudtam meg. Van 1 gyönyőrű gyerekünk, de boldogtalannak érzem magam, mióta erre fény derült. És ennek már jó pár hónapja. Az biztos hogy még egy hasonló hír és szakadna a cèrna.
11-es vagyok..3 éve történt és még mai napig őrizzük a lángot, szenvedélyt...a megcsalás után kb 2 évig tartott a rózsaszín köd, ami kb abból állt, hogy napi rengeteg szex, eszméletlen egymásra találás...Most is nagyon jó, de már nincs napi több alkalommal, hanem változó..van hogy napokon át szeretkezünk máskor egy-két nap kimarad..Bennem ez az egész történet hatalmas gerjedelmet okozott, sokkal de sokkal jobban kívánom a szexet, mint azelőtt(3 gyermek, 25 éves kapcsolat)elmondása szerint fergeteges velem a szex és sokkal de sokkal jobb, mint 18 éve koromban, amikor megismerkedtünk...
Megbeszéltük, hogy bármi lesz, akár egy felbukkanó nő..rögtön szól..Nem ver át többször...
Többnyire elhiszem, de előfordul, hogy őrült nyomozásba kezdek, telefon híváslisták..Sajnos nem dicsőség, de tudom minden jelszavát, így számomra az élete egy nyitott könyv...
Ez van.. a bizalom nem tudom visszatér-e valaha...
Közben volt néhány szeretőm úgy éreztem valahogy vissza kell adnom..Mindegyikkel jó volt, de egyikkel sem jobb és látom, hogy a férjem minden szempontból egy kincs..Nem találnék jobbat!!a jelleme is páratlan ,,,kivéve ezt a hatalmas csavart,,,:-((((((((
Neki viszonya volt...2 hónap és a gáz, hogy amikor kiderült még ráhúzott 2 hónapot , mert bár nem akart elveszíteni, de a csajt is megszerette,,,fokozatosan akart vele szakítani..Közben velem egyre közelebb került ,,, véleményem szerint nem bízott abban, hogy megváltozom és nem akarta elveszteni a nőt(még ilyet..:-(((((((( ezt a részét sosem fogom tudni megbocsájtani..
11-es és 15-ös vagyok újra.
Itt is többször megosztottam a történetünket akár tanácsként véleményként..
Sokak szerint hülyeséget tettem, hogy megbocsájtottam, önbecsülésem nulla stb stb.. és aki egyszer megtette, megteszi többször is...De egy kapcsolatba nagyon nehéz a tények alapján belelátni,,konkrétan lehetetlen..Én tudom mik a férjem értékei nem akarom magasztalni de én összességében úgy érzem jól tettem!!!Mai napig sokszor megjegyzik ismerősök friss ismerősök, hogy messziről süt rólunk a harmónia, szeretet...És az alap értékrendünk azonos...Jók vagyunk együtt kiegészítjük egymást...Bízom benn, hogy ez így marad..Egyben biztos vagyok, ha csak hasonló is történne, megismétlődne, vissza sem néznék minden kapcsolatot megszakítanék vele...ami abból a szempontból nehéz, hogy még kisiskolások és gimis a gyermekeink..
17-es..igen..a bizalomnak lőttek nálunk is..
És sajnos sok energiát vesz el, hogy ellenőrzöm...Telefon, e-mailek, face..Tudom a jelszót mindenhol..Résen vagyok nagyon.Nem vagyok teljesen nyugodt annak ellenére, hogy itthon minden rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!