Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éljem túl hogy a párom, ekkora fájdalmat okozott? Undorító módon hagyott ott 3 és fél év után.25/L Részletek lent.
Senki nem hibáztat kérdező, gyakori, hogy az ember jódolgába kóccol. Nem kell ahhoz neked semmit elkövetni, hogy megcsaljanak.
Olyat is éltem meg, hogy egy gyönyörű nő, házias, igényes, energikus, szexuálisan aktív volt, és a csúnyácska férje, egy olyan nővel csalta meg aki a lába nyomát sem csókolhatná meg...
"ezek után hogy bízzak bárkiben is?"
Ez egy teljesen jogos érzés/kérdés a részedről. A bizalom az sajnos ilyen. Hazárd játék. A legtöbb kapcsolatba ezt meg szokták előlegezni a másik félnek és útközben kiderül megérte-e.
Az exedre meg felesleges figyelni. Én azt valószínűsítem, hogy eleve nem volt szerelmes belét. Kedvelt, meg jó volt veled, de ennyi nem elég ahhoz, hogy ott maradj valaki mellett. Az is elképzelhető, hogy ő ezt már szerelemnek gondolta. Jött az új inger, a titkos, az izgalmas... és hát ennek nehéz ellenállni, pláne, ha nincs szerelem ami hozzád kötné.
Ez szomorú eset... de nem egyedül álló. Idővel megint vissza nyered a lelki egyensúlyod és nekivágsz megint az életnek. Legközelebb több szerencsét! :)
előbb utóbb valamilyen szinten mindenkiben megbízunk, akivel párkapcsolatba kerülünk, főleg ha meg is szeretjük.
Ha senkiben soha nem bíznánk meg akkor nem működnének a kapcsolatok, akkro mindenkinek csak futókalandjai lennének, illetve hazugság lenne minden kapcsolat.
Hatalmasat koppantál, akinek szerencséje van az nem bukik el sokszor csak egyszer. De vannak akik sorra buknak el sorra szívják meg a kapcsolataikat.
A legnagyobb szerelem, szeretet, őszinteség, kismadárkás szíves mosolygós kapcsolat is befuccsolhat, de ezt mindenki tudja. Csak mikor megtalálunk egy számunkra tökéletes zemélyt mikor megszeretjük és boldogok vagyunk mellett, azt hisszük, azt reméljük ez örökké fog tartani és úúúú nála nincs jobb.
Akinek mázlija van annak így is alakul.
Ez most neked k**úrvanagy szívás. És nagyon sokat , nagyon sokáig fog ez foglalkoztatni téged és sok időbe fog telni míg megszabadulsz a gondolatától. De ez sem ölt meg csak megerősített :)
Közhely, de az idő majd segít. Addig viszont ne legyen új kapcsolatod amíg úgy érzed, hogy nem tudsz megbízni senkiben. Nem szabad másokra kivetíteni a mostani csalódásodat, mert nem ők tehetnek róla.
Gondolj arra, hogy jobb ez így.
Nézd a jó oldalát.
-Megszabadultál tőle.
-Nem rabolja tovább a fiatal éveidet.
-Mespórolta neked, hogy egyedülálló elvált anya légy. Hisz ha elvesz és gyereket is szülsz, ezeket akkor is megcsinálta volna veled, hogy telefonon közli, másik nője van és őt szereti. Max a hivatalos résznél találkoztatok volna. Az milliószor rosszabb lett volna.
Próbáld a jó részét meglátni ennek az egésznek és éld az életed. Idővel majd enyhülni fog a fájdalom, elmúlik, és nyitott leszel más férfiak felé.
Nálam szerencsére nem 3 év után történt, csak majdnem 1 év után, de az exvőlegényemmel elég csúnyán szakítottam. Hidd el, örültem volna egy mobilos szakításnak ahelyett amit átéltem.
Dióhéjjban összevesztünk, ő elment "kiszellőztetni a fejét". Közben összefutott a legjobb barátjával, elmentek egy házibuliba, ittak, exem meg összefeküdt valakivel akinek még a nevét se tudta. Másnap visszajött, sírt, bevallotta hogy megcsalt, bocsássak meg, én ekkor megmondtam neki, hogy szakítok, befejeztem a kapcsolatot. Erre közölte, hogy majd akkor szakítunk ha Ő úgy dönt és felpofozott engem, megütött. Miután összeszedtem magam, visszaütöttem. Annyira ledöbbent ezen, hogy nem mert megint megütni, csak üvöltözött velem, hogy nem szakíthatok vele, őt egy csaj nem fogja dobni, lequrvázott, azt kiabálta, hogy soha senkinek nem fogok kelleni és úgyis visszamegyek hozzá, és többek között azt, hogy ha elhagyom öngyilkos lesz. Közöltem vele, hogy csak egész nyugodtan, ez az ő döntése, és elhagytam. Ezek után még fél évig zaklatott telefonon, smsben amíg számot nem cseréltem.
Utána 2 évig nem akartam kapcsolatot, mert féltem attól, hogy másik pasi is bántalmazna. 4 évvel a szakításunk után jöttem össze a férjemmel akivel most már 8 éve vagyunk együtt. Ő volt az egyetlen akiben igazán meg tudtam bízni az eset után.
Hidd el, el fog múlni a fájdalom, és a bizalmatlanságod is! Kitartás!
Ilyen az elet
Legkozelebb eloszor vard ki hogy felesegul vegyen mielott mindent megadsz es gyereket tervezel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!