A foggyökérnél található egy gennyzacskó és rettenetes fájdalmat okoz, felmerült, hogy valószínűleg kisebb műtéti eljárás segítségével el kell majd távolítani ez mennyire fájdalmas? (Részletek lent)
Nálam novemberbe kezdődött az egész kínszenvedés. Ugyanez a szitu amit leírtál, úgyhogy február első hetén túl is estem a ciszta műtéten.
A műtét maga semmi. Fúrás recsegés nyomó érzés de ennyi. Az érzéstelenítő az nem gyengén kellemetlen (pár könnycsepp is kicsordult), de hatásos. Utána 3-4 nap pihenés. Második napra feldagadt kicsit arcom(hörcsögpofa) 4. nap már mentem dolgozni, csak vigyáztam, hogy ne hajolgassak és ne emeljek nehezet. Varratszedésig evés kiskanálall, mert a varratok fent voltak nekem is, és így nem tudtam rendesen kinyitni a számat. Ja és szólni kel mindenkinek, hogy röhögtetni nem ér. Páromnak köszönhetően a 4. és az 5. napon így szakadt el két varrat is, de szerencsére nem vérzett.
Varratszedés már semmi. Most egyenlőre gyengéden kímélem azt a fogamat. Rágás a túloldalon ahogy a doki javasolta. Aztán majd idővel kiderül sikerül e megmaradnia ennek a fognak. Nagyon remélem, hogy igen.
Én azt mondom ennyit mindenféleképpen megér, hogy megmaradjon a fog, főleg mivel elől van.
Ja nekem a jobb 2-est műtötték és Miskolcon az SZTK-s szájsebészeten.
nekem is volt.az ínyemnél egy gennyzacskó.és rettenetesen fájt.alig tudtam enni stb.
de egyszercsak magától eltűnnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!