Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire gaz ha a pasim ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gaz ha a pasim ezt mondta en meg kiakadtam?

Figyelt kérdés
alacsony vagyok es van rajtam keves felesleg, szerinte aki alacsony és nem csont kollekcio ribizli annak nincs jo formaja mert szerinte elveszik a zsirban es meg vaskos a vadlija meg minden. 4 ho vagyunk egyutt nem szerethetett ki belolem szvl nem tudom mi a baja mert nem vagyok sztem kover

2018. júl. 12. 19:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%

És mit mondott?

"aki alacsony és nem csont kollekcio ribizli annak nincs jo formaja mert, elveszik a zsirban es meg vaskos a vadlija meg minden"

Ezt mondta volna?

2018. júl. 12. 19:42
 2/21 A kérdező kommentje:
ezt mondta oda is irtam h szerinte aki....
2018. júl. 12. 19:43
 3/21 anonim ***** válasza:
51%

Hogy kiakadtál rajta, számomra csak azt jelenti, hogy lehet benne valami.

31/f

2018. júl. 12. 19:48
 4/21 anonim ***** válasza:
69%
Kicsit sértegetés szetintem. Én kiakadtam volna...
2018. júl. 12. 20:00
 5/21 anonim ***** válasza:
80%
Közölhette volna finomabban is. Elég érzéketelen alak lehet, ha 4 hónap alatt ezt így kommunikálta le.
2018. júl. 12. 20:00
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is alacsony vagyok és van pár kg felesleg rajtam... Dagadt azért nem vagyok. De ez engem is szìven ütött volna. Máshogy is lehet közölni az emberrel dolgokat nem csak ilyen primitív stílusban...
2018. júl. 12. 20:15
 7/21 anonim ***** válasza:
70%

Az #1 arra gondolt kérdezőy hogy a párod tuti nen azt mondta, hogy aki nem csontkollekció rivizli. Ez a te megfogalmazásod, nem az övé.

De amúgy tahó, elégedetlen veled, tedd ki a szűrét.

2018. júl. 12. 20:21
 8/21 anonim ***** válasza:
80%
Le akarja rombolni az önbizalnad. Ezt a típust expressz kell kidobni.
2018. júl. 12. 20:23
 9/21 anonim ***** válasza:
55%
Ahogy a hetes mondja. Arra lennék kíváncsi, hogy szó szerint mit mondott.
2018. júl. 12. 20:38
 10/21 A kérdező kommentje:
ezt mondta szo szerint, az eddigi baratnoi mukormos pothaju lanyok voltak vekonyak :/ azt mar mondta egyszer h neki a “csont kollekcio” meg ribis lany nagyon bejon és a haverjai szerint is eddig ilyenekkel volt egyutt ;(
2018. júl. 12. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!