Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mivel enyhíthetném ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel enyhíthetném ezt a szörnyű bűntudatot?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki elkezdené mondani, igen tudom, egy szörnyeteg vagyok, meg egy ribizli meg szívtelen. Magamtól is tudom, épp ezért van rettenetes bűntudatom és undort érzek magam iránt...Bár nem is baj ha elkezditek mondani, megérdemlem...

Megcsaltam a barátomat...Amikor belementem, jó ötletnek tűnt, de ahogy kiléptem az illető ajtaján, egyből elfogott az undor és a bűntudat....

Nem szeretném az egész sztorit ide leírni, hátha olyan is olvassa akinek nem kéne...

Ezért akit a részletek is érdekelnek, írjon privit és elmondom. De attól még a tényen nem változtat hogy katasztrofálisan szörnyű dolgot tettem, és kibaxottul undorodom most magamtól...

Mi enyhítené ezt az érzést? :(

2018. júl. 3. 21:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én meg a másik véglet vagyok, akivel megcsalták a párjukat. Írhatsz ha szeretnél.
2018. júl. 5. 21:47
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem is írj.
2018. júl. 6. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!