Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel enyhíthetném ezt a szörnyű bűntudatot?
Mielőtt bárki elkezdené mondani, igen tudom, egy szörnyeteg vagyok, meg egy ribizli meg szívtelen. Magamtól is tudom, épp ezért van rettenetes bűntudatom és undort érzek magam iránt...Bár nem is baj ha elkezditek mondani, megérdemlem...
Megcsaltam a barátomat...Amikor belementem, jó ötletnek tűnt, de ahogy kiléptem az illető ajtaján, egyből elfogott az undor és a bűntudat....
Nem szeretném az egész sztorit ide leírni, hátha olyan is olvassa akinek nem kéne...
Ezért akit a részletek is érdekelnek, írjon privit és elmondom. De attól még a tényen nem változtat hogy katasztrofálisan szörnyű dolgot tettem, és kibaxottul undorodom most magamtól...
Mi enyhítené ezt az érzést? :(
Az okát kellene megtudni, kielemezni.
Amit tettél az elítélhető, de elég mindennapos dolog...
Ha csak azok járhatnának az utcán akik nem csalták meg soha a párjukat, akkor elég lenne egy sor járdalap is a sugárutak helyett...
De nem értem miért lettek lepontozv a normális válaszok?!
Máskor meg megy itt a ribizés meg az ásd el magad, stb. és mind 100 %-os, most meg le vannak pontozva. Tehát elég, ha azt mondja megbánta és kész, mint a katolikusoknál?
Bánja fene, jöhet a lepontozás: Egy undormány vagy kérdező és az a minimum, hogy bűntudatod van, remélem örök életedre lesz is. És azt is remélem, hogy a barátod is elhagy a p..csába.
18-as:
Én nem pontoztam le senkit, szerinted akinek bűntudata van az még fel is háborodik azon ha leosztják?
Tökéletesen igazad van, de gondolom te se vagy tökéletes (nem is, mert egyből azt hitted lepontoztam a válaszokat, előítéletes vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!