Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek velem ebben?
Sokan mondják itt a gyakorin is, hogy "Ha szeretted volna a párodat, akkor nem csalod meg!", meg hogy "Aki egyszer megcsalt, az megcsal máskor is!". Szerintem ez nem így van. Attól, hogy valaki nem akarja sutba dobni akár többéves kapcsolatát, de hiányzik neki egy pillanatnyi kaland, amit mással akar átélni, véleményem szerint még szeretheti a párját. Az meg, hogy aki egyszer megcsalt, megcsal máskor is, nem igaz. Legalábbis nem mindenkire. Még mielőtt valaki erre hegyezné ki, én soha nem csaltam meg senkit, nem is szeretnék soha ilyet tenni a párommal, de véleményem szerint a szerelem egy kicsit bonyolultabb, mint ahogy sokan állítják.
22 éves dunántúli srác vagyok.
Tizennyolc év házasság után neked adok igazat.
Még mielőtt rám is rámszallnának: én se csaltam meg soha senkit. De ez a páromon is múlt, nem csak rajtam.
Akinek hiányzik egy pillanatnyi kaland, az pont hogy rendszeresen meg fog csalni, mert 2-3 évente igénye lesz erre a kis izgalomra.
Ettől még szereti a párját, csak ő az a hűtlen típus. Ilyen esetekben nem igaz, hogy ha minden rendben van, ott nincs helye harmadiknak. Az ő esetében egy harmadik, negyedik is belefér, a tökéletes partner mellett is.
Aki hűséges típus, az pedig nem fut máshoz akkor se, ha nem tökéletes minden. Vagy szakít, vagy javít, de nem csal.
Hűtlen esetében is van olyan, hogy nem csal meg valakit: ha előbb szakítanak más okból. A hűségest is kísértésbe lehet vinni, főleg 10-20 év házasság után. Jellemzően ők azok, akik ilyenkor el is válnak a másikért, nem csak szeretőt akar.
Szeretni szeretheti a csalfa ember a párját a maga módján, viszont a tisztelet abszolút ki van zárva.
A megcsalás nem csak egy apró kis bűn, hanem bűnök egész sorozata. Több száz apró kis árulást kell jóvá hagynia az illetőnek attól kezdve, hogy az alkalmi szeretőjével valahogy közös megegyezésre jussanak, hogy ők szexelni fognak, azon keresztül, hogy először érnek egymáshoz, egészen addig, amíg megtörténik az aktus. Ezek után valószínűleg hazudnia kell majd a párjának otthon (ki tudja, hányszor) és titkolóznia élete végéig.
És ez még csak az egyszeri megcsalás képlete, az, aki szeretőt tart teljesen más szinten van. Az olyan komplett kis terveket is szövöget, amivel átvághatja a társát, és tudatosan szúrja hátba mindig, amikor a szeretőjével van.
Nekem most zárult le egy fél éves kapcsolat egy férjes nővel. Az elején megmondtam neki hogy szeretem a párom és nem fogom elhagyni. Belement. Senki nem tudott róla, diszkrétem intőztük, senki nem sérült, nekünk viszont volt egy kalandunk.
Bárki aki azt hiszi hogy a párja nem csalja meg ne vegyen rá mérget. Én is azt hittem, 16 éves házasság alatt végig biztos voltam benne hogy a párom hűséges, én is az voltam végig. De hogy mekkora nagyot tévedtem. Utólag kerültek felszínre a dolgok, de mait megtudtam az is csak a jéghegy csúcsa.
Nem értek egyet.
Voltam már szerető nem is egyszer , ergo csalták meg velem a párjukat.
És egyszer engem is megcsaltak.
ÉS ez nincs így ahogy gondolod.
De ez is csak általánosítás, lehet, hogy egyik embernél igen másiknál pedig nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!