Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal?! Értelmes válaszokat várok
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy az utóbbi időkben a barátom teljesen elhanyagol óránként ír vissza és amikor megkérdezem mit csinál tereli a témát sőt egyszer még azt is mondta semmi közöm hozzá.. A találkozókat is állandóan halogatja, de viszont amikor mondtam hogy ha így viselkedik legyen vége sírt hogy ne hagyjam el mert szeret. Nem tudom mitévő legyek nagyon furcsán viselkedik de szerelmes is belém már bele őrültem hogy nem hagyhatom el de nem is tudok tovább vele lenni ha nem változik meg2018. jún. 21. 20:05
11/14 Bence_ válasza:
Neked jó így, ilyen kapcsolatra vágysz?
12/14 anonim válasza:
Szóval akkor megvàltozott mert akkor ez màsképp hangzik.Meg mijen màr az hogy semmi közöd hozzà ez azért fura .Eleve sztem még csalàdot sem tervez veled én nem eröltetnêm a dolgot.Különben is ha szeret akkor ragaszkodóbbà vàlik persze kell külön töltött idő de akkor sem ok arra ha valaki levegőt szeretne hogy bunkóés lekezelő legyen a pàrjàval szemben.
13/14 anonim válasza:
Meg ez am sem felött férfi viselkedésre vall főleg a hisztije .:D
14/14 anonim válasza:
Ennyi erővel megcsalhat igen mert az hogy ritkán válaszol mert szerintem ritka és ki tudja mit csinál mert ugye semmi közöd hozzá. Ilyen sírós pasi nekem nem kéne aki rögtön jön a hiszivel ha el akarom hagyni de közbe meg tojik rám. Ha annyira szerelmes lenne beléd nem csinálná ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!