Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés
Már 3x találtam fekete hajszálat. Kétszer meg a fürdőszobába, miután zuhanyzott. Facebookon láttam, hogy gyakran nézeget egy fekete hajú nőt. Nekem nincs fekete hajú barátnőm meg senki rokonnak sincs hosszú fekete haja. Rákérdeztem és azt mondta ő nem tudja kié meg munkatársa nézi azt a csajt az ő telefonjáról.. Nekem gyanús ezaz egész. De szabadidőnket együtt töltjük vagy dolgozik, nem tudom.

2018. jún. 13. 08:41
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
1x az autójában, 2x a fürdőszobában. Bocsánat írni se tudok normálisan, mert ideges vagyok ez miatt. Hogyan deritsem ki?? Nagyon furán viselkedett mikor rákérdeztem
2018. jún. 13. 08:43
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Hajszálakból nem vonnék le ilyen következtetéseket. Én rendszeresen találkozom magamon olyan hajszálakkal, amik fogalmam sincs, hogy kerültek oda.

Gyanúsabb, ha esetleg kimarad, túlórázik, rejtegeti a telefonját, megváltozik a viselkedése...stb.

2018. jún. 13. 08:47
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

erről most a "göndör fekete hajú lánnyal csal meg" dolog jutott eszembe amit ismerőstől hallottam :D

nem tudom nálatok is esélyes e a dolog, nála az volt, hogy a húga kutyájának a szőre volt a "haj" :D 2 hónap után derült ki

2018. jún. 13. 09:09
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

"furán viselkedett"

én innen gondolnám, hogy az tényleg női hajszál, nem kutyaszőr

Munkatársa miért az ő telefonján nézegetné a nőt?

Nemár..

2018. jún. 13. 09:42
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Hát mindenesetre figyeld a gyanús jeleket: titokzatos telefonhasználat, ellaposodott kommunikácio, szexuális élet , megmagyarázhatatlanul kimarad, satöbbi...
2018. jún. 13. 09:52
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Az en baratomnak folyton van a ruhajan SZOKE hajszal :) pedig o kopasz :D en meg sotet barna haju vagyok. 100%hogy a munkahelyen szedi ossze vagy mashol. Akarhol osszelehet. Ha leul pl egy kozelekedesi eszkozre stb. Sot en egyszer noi parfum illatot is ereztem rajta,de tudtam,hogy nem arrol volt szo hogy biztos megcsalt. Hanem a no baratai amikor megoleltek akkor lett pacsuli szaga. Nekem is volt forditott esetben, hogy erezrtem magamon kesobb enyhen..de a ferfi illatot. A gyanus viselkedes mit jelent? Vagyis hogy furan viselkedik? Azert szerintem ne ellenorizgesd ot. Inkabb kerdezz ra ezekre mar most.
2018. jún. 13. 10:07
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Ja meg rajtam is folyton van fekete vagy szoke hajszal. En mindig a munkahelyemen szedem ossze mastol.
2018. jún. 13. 10:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Munkatársa nézi a csajt az ő telefonján... Na ott bukik a dolog! 😀

Persze, ő meg a munkatársa telefonján lévő nőre recskázik. Ugyan már

2018. jún. 13. 10:37
 9/11 anonim ***** válasza:
44%
Kamu gyanús! Figyelgesd mikor elérhető viberen, vagy facen, ha túl gyakran, akkor esélyes, hogy valakivel dumal.
2018. jún. 13. 11:19
 10/11 anonim ***** válasza:
63%
A furdoben talaltad akkor gondolom nem ruhan? Hanem kadban furdes utan,akkor egyertelmu ,hogyan kerult ra.En parom is igy bukott le folyton hajszalak voltak a ruhajan,ami valjuk be gyakran nem ragad csak ugy ra:))) erdekes a mostani paromon meg egyszer sem talaltam :))) a 2 ev alatt:///
2018. jún. 13. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!