Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Vajon tényleg megcsal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátommal fél éve vagyunk együtt. Eleinte kb minden hétvégén találkoztunk de aztán ezek az alkalmak fokozatosan lecsökkentek és már havonta egyszer találkozunk. Beszélgetni (írásban) pedig van mikor 2 napig nem beszélünk. (bár ez mostmár ritkábban van mint volt mert szóltam neki hogy ne hanyagoljon) de kezdenek ezek is visszatérni hogy csak 2-3 naponta beszelünk. Hívásban pedig egyáltalán nem, van hogy csak havonta 1x pedig kezdetekkor ez is másképp volt. Amikor pedig számonkérem valami miatt jönnek a kifogások: "haverokkal voltam", "bealudtam" stb. Anyukám szerint nagyon átver és megcsal. (persze ezt egyikőnk sem tudja biztosra)2018. máj. 23. 18:10
1/11 anonim válasza:
Szerintem is igaza van anyukádnak....megkérdezhetem mennyi idő volt mire összejöttetek?
3/11 anonim válasza:
Végülis nem biztos, hogy megcsal, de hogy nem érdekled az tuti :(
4/11 A kérdező kommentje:
#1: egy vagy másfél hónap
2018. máj. 23. 19:09
5/11 A kérdező kommentje:
#2: ezt hogy érted?
2018. máj. 23. 19:10
6/11 anonim válasza:
Úgy érti, hogy igazából nem vagytok együtt, csak te ezt nem tudod, mert a fiú nem mondta.
7/11 anonim válasza:
Szépen lassan épít le, csak te nem akarod látni.
8/11 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy érzem csak magamnak sem akarom bevallani. Mindenki mondja hogy ez így rossz meg minden csak nem hallgatok senkire. Tudom hogy ez nekem is rossz mert volt egy időszak mikor ez miatt majdnem összeroppantam.
2018. máj. 23. 21:40
9/11 anonim válasza:
Lehet, hogy van neki valaki más, de az biztos, hogy nem szeret, nem is érdekled. Bár szerintem igaza van anyukádnak, valószínű, hogy van mas nője. Pasiknak kell a szex, a fiatal pasiknak meg inkább, ti meg alig találkoztok. És nem azért mert annyira akadályba ütközik, hanem mert nem akar. Szóval bár biztosra nem biztos, de nagyon valószínű. Attól, hogy nem akarod belátni, még így van. Havi egyszer találkoztok csak, mi értelme van? Tönkre teszed csak magad ezzel a kapcsolatnak nem is nevezhető trágyadombbal. Annyit meg pláne nem ér, hogy kiborulj miatta. Fiatal vagy, előtted az élet, és sok pasi mászkál meg a földön.
Szedd össze magad, nézz szembe a tényekkel, legyen önbecsülésed, tedd meg amit meg kell, szakíts vele.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki segítségét! Ma szakitottam vele. Nem nagyon hatotta meg a dolog. De legalább nem nehezítette meg a dolgom😂
2018. máj. 26. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!