Vajon megcsal a kontaktlencse hasznalatat betanito novel a parom? Kontaktlencsesek valasza erdekelne.
Nem csalt meg a parom sot nincs is ,de sokan olvassak ezt a kategoriat igy ide irnam:D
Mar evek ota kontaktlencsezek de ma megis elkovettem a legbanalisabb es idegesitobb hibat . Lehet,hogy forditva vettem ki a bal es jobb lencset azaz a lehet a rossz oldali taroloba tettem be igy felcserelve oket . Ezzel annyi a baj,hogy mas mas a dioptria ,nem feltuno de nem lenne jo felcserelve . Szerintetek,hogy tudom 100%osan kideriteni ?:) Koszonom a normalis valaszokat :D
Zseniális tetted fel a kérdést, nagyon tetszik! :D :D
Reggel mindkettőt cserélgesd és nézd meg, hogy melyikkel látsz jobban.
Kérdező, te nem újságíró vagy véletlenül?
Mert ugye újságírási alapszabály, hogy ha a cikk elejét el tudod olvastatni az emberrel, akkor már végig fogja olvasni az egészet akkor is, ha nem érdekli.
Én is végigolvastam. Leülök, egyes :-D
A kontaktlencsék szélére a gyártó cég jelzést szokott rakni. Van, hogy csak a behelyezés elősegítésére, nehogy fordítva helyezd be, (123) de van, hogy kódszám is van rajta, amivel pontosabban be lehet azonosítani a lencsét. Figyeld meg a lencsét berakás előtt, fény felé fordítva próbáld elolvasni a rajta lévő számot, vagy jelzést. Ha a dioptria miatt eltérő a jelzés, akkor mázlid van, csak meg kell jegyezned, hogy melyik jelzés melyik szemedhez való.
A párod tutira megcsal. Annyira, hogy nincs is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!