Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most nem tudom hogy ezmi, megcsal e?
igazából,most csak nagyon megijedtem attól, amit hallottam, és most egy pár órája ezen kattogok. A párom az édesapámmal dolgozik egy munkahelyen, mostanában elég sokat veszekedünk(értelmetlen dolgokon) voltak dolgai amikkel lebukott , kitorli az uzeneteket, eldugja a telojat ne nezzem meg. mikor ugy monnd szuneteltunk rengetek hasonlo lannyal ugyanigy kitorolte.
azt mondta nekem apám, hogy hallotta pár hete delelott telefonalni valakivel, akinek azt mondja jolvankicsim. Nyilvanfelre is hallhatta.. denem most pattantki a fejebol , mert mar akkor amikor ezvolt édes anyámnak elmondta. Az nap folyaman,meg kerdezte tole az apam,hogy beszelt e ma mar velem, es a valasza az volt hogy nem.
megkerthogy ne mondjam elneki. meg is hogyan jojjek ra az igazsagra? Azoknak akik ertelmes valaszt adnak koszonom.
Ha kételkedsz minek vagy vele?
Normális körülmények között nyugodtan bele nézhetnél a telefonjában de ott meg eszedbe se jutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!