Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal?! Értelmes válaszokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal?! Értelmes válaszokat várok

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy az utóbbi időkben a barátom teljesen elhanyagol óránként ír vissza és amikor megkérdezem mit csinál tereli a témát sőt egyszer még azt is mondta semmi közöm hozzá.. A találkozókat is állandóan halogatja, de viszont amikor mondtam hogy ha így viselkedik legyen vége sírt hogy ne hagyjam el mert szeret. Nem tudom mitévő legyek nagyon furcsán viselkedik de szerelmes is belém már bele őrültem hogy nem hagyhatom el de nem is tudok tovább vele lenni ha nem változik meg
2018. jún. 21. 20:05
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Mit tegyek?
2018. jún. 21. 20:06
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
"a barátom teljesen elhanyagol, óránként ír vissza" what??
2018. jún. 21. 20:11
 3/14 anonim ***** válasza:
28%
Brühühühühühühühühühühühühühühühühüh Brühühühühühü Brühü Brühühühühühühühühühühhüh Brühü Brühü Brühühühühühühühü
2018. jún. 21. 20:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Miaz hogy óránként ír vissza?! Az tökre sűrű szerintem. Nem lehet hogy kicsit le akarna szakadni rólad, már nincs az a nagy "nászutas időszak"?
2018. jún. 21. 20:15
 5/14 anonim ***** válasza:
54%

Vihar a biliben,lehet van dolga miért csodálkozik az inda ha eltépik?

Hagyj már neki levegőt,egész nap irogasson neked 0 24 ben..

2018. jún. 21. 20:15
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Miaz hogy óránként ír vissza?! Az tökre sűrű szerintem. Nem lehet hogy kicsit le akarna szakadni rólad, már nincs az a nagy "nászutas időszak"?
2018. jún. 21. 20:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Jézusom köszönöm ezt a sok negatítast.. Igen eddig úgy volt hogy egesznap beszélünk mert messze lakunk egymástól és ő már azért is szól ha 20 perc múlva irok neki vissza
2018. jún. 21. 20:54
 8/14 A kérdező kommentje:
*negatívitast
2018. jún. 21. 20:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem engedd kicsit szabadjára nem kell óránként írni egymásnak. Kell hagyni teret a másiknak...Az én párommal egy nap egyszer beszélünk és este amikor haza érkezik. Ez lenne a tanácsom. Biztos hogy szeret csak nagyon sokat készteted olyan helyzetbe ami engem is rettentően zavarna.Ne írogass neki!
2018. jún. 21. 20:59
 10/14 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam meg a kérdést ha mindenkinek az jön le hogy én vagyok az őrült hisztis barátnő..😂😂 Nem zaklatom csak furcsa mert eddig nem csinált ilyeneket
2018. jún. 21. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!