Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csak az a hibás és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az a hibás és a rossz ember, aki félrelép?

Figyelt kérdés
Olvasom itt a kommenteket, és látom, hogy szinte mindenki mindig a megcsalót hibáztatja, és egy undorító embernek tartja. Mielőtt bárki félreértene, szerintem is rossz, nehezen megbocsátható, ha valaki félrelép, de voltam mindkét oldalon, és tudom, hogy ehhez mindig két ember kell.És sokszor a megcsalónak is nagyon fáj, itt mégis sokan belerúgnak, hadd szenvedjen. Nem, nem kell ilyet tenni és sosem lehet elfelejteni, de miért kell ezt úgy kezelni, mint az egyik legnagyobb bűnt?
2018. jún. 20. 20:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

Mert tisztességtelen és gerinctelen. Ha nem jó a kapcsolatom akkor kilépek belőle, nem pedig becsapom a másikat, megalázom őt, a háta mögött cselekszem.

Nem lenne sokkal könnyebb dobni a másikat és élni a szinglik szabad világát, mintsem átverni a párunk, meg titkolózni sunnyogni?

2018. jún. 20. 21:57
 12/20 anonim ***** válasza:
39%

Van h szeretik a párjukat, elmondták milliószor mi hiányzik, de süket fülekre talál, semmibe veszik az igényeit, és ilyenkor már annyira be van sokalva valaki, h nem érdekli ha félre megy pillanatnyi örömért, amiből egész napos fantáziálás lesz. De gusztustalan az egész.

Én is azt mondom meg kell beszélni, és ha nincs változás, akkor lépni. Megcsalás gyerekes dolog. Az illető nincs egy bizonyos szinten.

2018. jún. 20. 22:18
 13/20 anonim ***** válasza:
34%

Én nagyjából egyetértek veled. Az egyértelmű, hogy félrekúrni tisztességtelen dolog és gyenge jellemre vall, de az emberekből valamiért akkora felháborodást vált ki ez a téma minden egyes alkalommal, hogy figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy a megcsalás a tünete egy már eleve meglévő problémának, nem az okozója. Nyilván felelősítem a megcsalót a tettéért, de elsősorban megérteni akarom a motivációit, nem leköpni, mert annak semmi értelme.

(Nem, én még nem csaltam.)

2018. jún. 21. 04:29
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
Miért gondolják sokan, hogy a félrelépés egy rossz kapcsolat következménye? Ahhoz nem kell gondnak lenni, hogy a szex mással is élvezetet nyújtson, nem csak a párommal.
2018. jún. 21. 09:19
 15/20 anonim ***** válasza:
87%

Tegyük fel megcsalom a pàrom...

Ki a hibàs?

Nem,nem Ö!

Én vagyok,a döntéseimert en felelek!

Az hogy nem kilèpek a kapcsolatbol hanem inkabb felrelepek

csakis az en döntesem!es az en hibam!

Az hogy mi vezetett idaig lehet mindket fel hibaja,

De!

A megcsalas nem megoldas,szakitani elválni kell

Ilyen egyszerü!

2018. jún. 21. 09:44
 16/20 anonim ***** válasza:
60%

Még a megcsalót kéne sajnálni? :D LOL egye meg, amit főzött.

Nem tudok egy könnycseppet se ejteni gerinctelen patkányok lelkivilágáért aggódva.

2018. jún. 21. 11:32
 17/20 anonim ***** válasza:

Én azért feltételezem, mert egyrészt eddig csak ilyenre láttam példát, másrészt meg logikusabb(nak tűnik), hogy akinek komoly, stabil, szeretetteljes párkapcsolata van, az nem teszi kockára azt egy numeráért, ha nem muszáj. Persze el tudom képzelni, hogy mégis van ilyen, de azt nyilván negatívabban fogom megítélni, szerintem itt pont a körülmények figyelembevételén van a hangsúly, és annak a belátásán, hogy az ember hajlamos hibázni, akár nagyot is.

#13 voltam, és most jöhet az esztelen lepontozás, mert látom, az még mindig nagyon megy.

2018. jún. 21. 15:08
 18/20 anonim ***** válasza:
67%

17-es

Oke nem teszi kockara egy numeraert,

Tök jo

De azt magyarazd mar meg mikor a megcsalot is megcsaljak

miert vannak felhaborodva???

Nem egy nem ket ismerösöm kollegamnal is ez volt

Csaltak az asszonyt...

Volt aki megtudta es revanskent tartott szeretöt ferje mellett

volt aki nem tudta szimplan ö is belebonyolodott a megcsalasba.

Aztan a ferj megtudta megcsalja az asszony

Lass csodat!Volt aki megverte a nöt

volt aki a szeretöt

De a legtöbbje abban a pillanatban vallni aksr

annak ellenere is h az asszony megprobalna helyrehozni

A legtöbb megcsalo azt mondja h csak szex nem jelent semmit

De amikor öt csaljak meg nincs megertes nincs semmi csak felhaborodas agresszio!

Szoval az mondja azt h szimpla szexert csal akinek forditott helyzetben is lenne gusztusa a felesege nem regiben bejart l.kába beletenni

Nem bantani akarlak de a legtöbb megcsalo ferfi es nö is forditott helyzetben ne tudd meg hogy kibuknak.

Voltam szem es fültanuja ilyennek sajnos.

Föleg amikor a kollegam a kolleganömmel etyepetyelt mar masfel eve

A felesege meg egy buliban csokolozott egy hapsival ö bevallotta

Lehet nem kellett volna...

Azonnal valas fenyegetözes a ferj reszeröl

jah es a feleseg a mai napig nem tudja h a ferje szeretöt tartott...

Sokan maguknak bemagyarazzak az okokat mert nekik ezert mert azert szabad

de mikor ök kerülnek ilyen cipöben vegig vannak sertve

2018. jún. 21. 15:43
 19/20 anonim ***** válasza:

Amiről te beszélsz, az már teljesen más lapra tartozik, én csak arra a fel nem tett kérdésre válaszoltam, hogy jómagam mit gondolok arról, aki csalt. Eleve azt sem értem, miért magyarázod nekem úgy, hogy mennyire rossz dolog csak az élvezetért félremenni, mintha én ezt pártoltam volna bármikor is.:D Igen, képmutatás felelősségre vonni a megcsalásért a párodat, akit megcsaltál te is, még akkor is, ha neked rosszul esik, mert valószínűleg ugyanolyan rosszul esett neki is. De ez nem evidens?

2018. jún. 21. 16:09
 20/20 anonim ***** válasza:
55%
18nak nagyon igaza van!
2018. jún. 21. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!