Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt minden férfi így gondolja?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt minden férfi így gondolja? Tényleg igaza van a vőlegényemnek?

Figyelt kérdés

A párommal beszélgettünk minap a hűségről, megcsalásról. A párom szerint a megcsalás a férfiak részéről genetikai szempontból megbocsátható, mert egy férfinak az a ,,rendeltetése", hogy a magvait minnél több helyre ,,elszórja".(kvázi az ösztönei hajtják). Az én megállapításom az volt, hogy az különböztet meg minket az állatoktól, hogy tudunk az ösztöneinknek parancsolni.

Egy hosszabb ideje tartó házasság (15-20 év) esetén, nyilván a változatosságot keresi az ember. Senki nem tud kibújni a bőréből és más valaki lenni. Szerinte ez a megcsalásoknak a fő oka.

Bár nem mondta ki nyíltan, de a szavaiból azt olvastam ki hogy minden házasságban borítékolható a megcsalás. Ez így 3 hónappal az esküvőnk előtt érdekes felfedezés, bár megmondtam neki, ha nem tud hűséges maradni, inkább kiméljük meg magunkat egy válástól és ne is házasodjunk össze.

Állítása szerint még nem csalt meg senkit az előző kapcsolataiban.

Bocs ha hosszú lett.

31/f és 29/n

2018. jún. 17. 22:41
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
97%

Nem, pl. az én párom nem gondolja így. Hozzá is merek menni nyugodt szívvel, de a helyedben nem tenném.

Gyorsan alad majd lyuksógornőd.

2018. jún. 17. 23:17
 22/57 anonim ***** válasza:
98%

"Az én megállapításom az volt, hogy az különböztet meg minket az állatoktól, hogy tudunk az ösztöneinknek parancsolni."

Pontosan így van.

Az állat ösztönből cselekszik, míg az ember tudatos döntést képes hozni.

22/N

2018. jún. 17. 23:18
 23/57 anonim ***** válasza:
93%
Látom te hozzá fogsz menni,sok boldogságot a nyitott házassághoz. :O
2018. jún. 17. 23:19
 24/57 anonim ***** válasza:
99%
Az állatok egy jó nagy része se reszel ész nélkül, hanem párt talál magának. A pingvinek is monogámok. Az ember is egy monogám faj egyébként. Genetikailag a nők, mint egyes állatoknál, a legjobb hímet akarják, úgyhogy mondhatod neki, hogy neked is megbocsátható, ha keresgélsz jobb pasit, ha gyereket szeretnél.
2018. jún. 17. 23:25
 25/57 A kérdező kommentje:

Megoldási javaslatom nincs, mivel még szerencsére nem voltam ilyen helyzetben, hogy megcsaltak volna.

Nagyon szeretem őt, és nem szeretném eldobni az egyébként jol működő kapcsolatomat, de egy kicsit összeszorult a torkom ennek hallatán.

Nem az a fajta vagyok aki az első problémánál szakít.

2018. jún. 17. 23:28
 26/57 anonim ***** válasza:
9%

"Az én megállapításom az volt, hogy az különböztet meg minket az állatoktól, hogy tudunk az ösztöneinknek parancsolni."

Ez kb. olyan mintha egy vulkáni mondaná. Majd akkor gyere ezzel, hogy ha valaki rád ijeszt lesből akkor nem gyorsul fel a pulzusod és engedsz ki magadból nagyobb mennyiségű feromont. Mintha itt még soha senki nem lépett volna félre pusztán önceluan vagy azért mert izgalmasnak találta...

Néha úgy érzem magam itt mintha egy vakító, fehér fénnyel átitatott laboratóriumban lennék, genetikailag tökéletesre fejlesztett emberekkel.

És igen, elég jól meg tudom josolni a jövőt. Legfeljebb 3-4 év múlva te is félre fogsz lépni aminek okát a férjedre fogod majd.

2018. jún. 17. 23:28
 27/57 anonim ***** válasza:
85%
A nők ott hibáznak h elhiszik h majd ő miattuk megváltozik vki,nem fog. A radai rosebb menne feleségül ahhoz aki már esküvő előtt mentegeti kvézi alanyi joggá teszi a félre lépését.
2018. jún. 17. 23:30
 28/57 A kérdező kommentje:

#26-os: Miért?

Nem ismersz, honnan tudod?

2018. jún. 17. 23:30
 29/57 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem, hogy megváltoztatom.
2018. jún. 17. 23:31
 30/57 anonim ***** válasza:
68%
Nem gondolja minden férfi így. Az viszont fura, hogy az összes ilyen szöveget nyomó paraszt férfi ismerősömet bírják a nők, miközben egy csomó kedves srácot nem, akik sosem lépnének félre.
2018. jún. 17. 23:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!