Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet ebben érzelem a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebben érzelem a férfi részéről?

Figyelt kérdés

Egynős férfivel van amolyan online kapcsolatom. Egyértelmű volt az elején, hogy szexet akar. Én akkor mondtam neki, hogy nem mentem ilyenbe bele soha, most sem fogok...

Nem volt vad idegen, de annyira nem ismertük egymást közelről. Jópofa volt mindig, így beszélgettünk továbbra is. Sokszor felhozza a szexet, és úgy érzem kezdek hajlani rá.

Már elég régóta megy ez, lassan másfél éve. De nem szoktunk randizni, vagy találkozni, semmi nem volt köztünk. Azt mondja mindig, hogy rossz lenne neki, ha tudná, hogy szexelek mással, rosszul esne, fájna.

Az oké, hogy egy férfi bármit képes hazudni, ha olyan a helyzet, de szerintetek egy szexért képes valaki ennyi időn keresztül fűzni valakit?

2018. máj. 20. 00:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a tapasztalatom, hogy nem. Pontosabban mennyi ideje megy ez? Aki ennyi időt belefektet valamibe, ott lehet, hogy vannak érzelmek is, de valószínűbb, hogy csak játszik. Kihívás vagy neki, mert azt mondtad nem fekszel le vele.
2018. máj. 20. 01:09
 2/13 A kérdező kommentje:
2 hónap múlva másfél lesz másfél éve.
2018. máj. 20. 01:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Másfél éve nincs pasid egy online barát miatt akivel sosem találkozol?
2018. máj. 20. 01:38
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Baromi fontos lehetsz neki, ha nemis szoktatok találkozni. Csak azt várja, hogy mikor adod be a derekad szexre. Egyrészt kegyetlenül naiv vagy, másrészt hányingert lehet már kapni ettől a sok “nős pasival ismerkedek” kérdéstől. Az ilyen nős pasik meg a hozzád hasonló nők is hányingert keltenek.
2018. máj. 20. 01:39
 5/13 Bence_ ***** válasza:
31%

Ha holnap össze jössz valakivel ott se tudod, hogy miért van veled.

Azért mert jó a paprikás krumplid vagy mert gödröcske van az arcodon amikor nevetsz vagy mert jó vagy az ágyban.

A lényeg, hogy te nit szeretnél és, hogy érzed magad mellette.

Szeretnél szeretkezni évvel a pasival?

Kerdésre adott válasz alapján cselekedj.

2018. máj. 20. 01:54
 6/13 A kérdező kommentje:

Kapcsolatot nem szeretnék sem akkor ha van ez a férfi, és akkor sem ha nincs.

Ő szeretett volna már találkozni nagyon sokszor, én nem mentem bele.

Miért vagyok naív? Nem azt gondolom, hogy én leszek a következő felesége, csak nem értem egyszerűen, hogy egy szexért miért fűz ilyen régóta.

Minden nap beszélünk szinte. Mindenről.

Úgy érzem igen, szeretnék szexelni vele, közben tudom, hogy nem helyes.

Az pedig, hogy hányinger ez a sok nős pasis kérdés...nem csak most van ez, pont így volt 100,300,500 éve is. Csak akkor az emberek nem a közösségi oldalon ismerkedtek, hanem mindenhol máshol, és a szalmakazalba el is intézték a dolgot. Csak a módszer változott, a felfogás nem. Ma is vannak hűségesek, és régen is voltak hűtlenek.

2018. máj. 20. 02:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy vagy a sok kozul, foleg akkor biztos ez, ha mar jo ideje felesege van.

31F

2018. máj. 20. 03:52
 8/13 Bence_ ***** válasza:
90%

Miért lennél naiv?

Ő is azért beszélget vele mert neki jó, te is azért beszélsz vele naponta mert neked valami jó ebbe.

Az is rengeteg munka, hogy rájöjj te miért beszélsz vele. Az ő motivációját mwgkerdezi tudod de akármit is mond akkor is az a lényeg Te, hogy érzed magad.

Ha nyitott kapcsolatban él és a neje tud rólad akkor jó. Ha hazudozik akkor valóban egy ilyen embert szeretnél a tükrödnek?

2018. máj. 20. 09:08
 9/13 anonim ***** válasza:
92%

#6 A hűtlenség régen is gusztustalan dolog volt, ki mondta, hogy nem?

Amúgy meg ha kapcsolatot nem akarsz...ő szintén nem akar, nyilván. Akkor mi a francot vártok most egymástól? Szerintem lehet nem ártana lekommunikálnod neki, hogy te mit akarsz tőle, meg ő mit akar tőled. Mert így csak raboljátok egymás idejét.

2018. máj. 20. 09:30
 10/13 Költőnő? ***** válasza:
Nem.
2018. máj. 20. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!