Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak lefeküdtem a legjobb barátom feleségével?
Figyelt kérdés
Tudom ez sem el magam meg egy láda vagyok meg sorolhatnám de értelmes válaszokat kérek.
Nagyon jóban vagyok a legjobb barátom feleségével, de persze csak baráti kapcsolat volt.
Legjobb barátom üzleti útra ment.
Feleségéhez átmentem mert hívott hogy olyan egyedül van és szeretne velem beszélgetni. Jól elvoltunk boroztunk és hát eléggé rám mászott, sajnos nem tudtam ellenállni mert nagyon bejön a csaj nekem is és szeretkeztünk. Utána kérte hogy ez maradjon köztünk és többet ilyen ne legyen. Nem tudom mit csináljak...
2018. jún. 16. 20:40
12/12 anonim válasza:
Azelőtt kellett volna ezen gondkodnod mielőtt elárultad a barátodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!