Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helytelen, ha így élek?
Régebben nagyon szerelmes voltam a férjembe. Most is szeretem, a vonzalom is megvan, de már nem olyan, mint régen. Pár éve csaltam meg először, rettentő bűntudat gyötört, de folytattam. Sok kalandom volt már azóta, nem csak néhány. Van amelyik eltart pár hónapig, volt ami egyéjszakás volt. Nem szólnak ezek semmi másról, csak a szenvedélyről és a szexről. Néha bűntudatom van, máskor semmit se érzek. Nem szeretnék elválni, már teljesen összecsiszolódtunk, kellemesek vele a mindennapjaim. A társadalom elítéli az ilyen nőket, mint én, de bennem semmi rossz szándék nincs. Baj van velem?
25N
Én azt nem értem, hogy azokat az embereket hol ismered meg, akikkel félrelépsz?
Neten? Hogy nem buksz le?
Munkahelyen? Hogy nem buksz le?
Én ezeket sosem értem, valaki magyarázza már el, hogyan lehet valakit agyba-főbe csalni úgy, hogy sejtése sincs róla?
Úgy, hogy egy nőnél mindig kezdeményeznek, ő pedig él ezekkel.
Kérdezd meg a férjedet! Szerinted neki mi lenne a véleménye? Hogy esne neki?
Mit fogsz érezni, ha lebuksz? Mert egyszer le fogsz, ez egészen biztos. Valószínű most is sejt valamit a férjed, csak nem akarja tudomásul venni.
Mi lesz, ha teherbe esel? Szerinted mekkora esélye van, hogy pont a férjed az apa? Mit fogsz mondani a gyereknek, ha kiderül minden?
Nagyon nagy baj van veled, ha nem érted, mi a gond.
A férjed tud erről?
Ha igen, akkor nincs ebben semmi rossz, sokan vannak nyitott kapcsolatban, ha mindkettőtöknek bejön, akkor hajrá.
Ha nem tud róla, akkor nem értem, minek hazudod hogy szereted, miozor abszolút nem is tiszteled, mint embert, anélkül meg sz...t se ér semmilyen emberi kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!