Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helytelen, ha így élek?
Régebben nagyon szerelmes voltam a férjembe. Most is szeretem, a vonzalom is megvan, de már nem olyan, mint régen. Pár éve csaltam meg először, rettentő bűntudat gyötört, de folytattam. Sok kalandom volt már azóta, nem csak néhány. Van amelyik eltart pár hónapig, volt ami egyéjszakás volt. Nem szólnak ezek semmi másról, csak a szenvedélyről és a szexről. Néha bűntudatom van, máskor semmit se érzek. Nem szeretnék elválni, már teljesen összecsiszolódtunk, kellemesek vele a mindennapjaim. A társadalom elítéli az ilyen nőket, mint én, de bennem semmi rossz szándék nincs. Baj van velem?
25N
Hozom a popcornt.
Egyébként ezzel nincs baj, ha erre a férjed is rábólint. Ha nem, akkor átvered, és az nem fér bele.
Ohh a nárcizmus. Nem az ilyen nőket itéli el a társadalom, hanem az ilyen embereket.
Nem értem a kérdést. Szimpla bűntudat, nem tudhatsz meg egy válaszból semmi újat. Csak a bűntudat gyötör és ki akarod adni a nyomasztó titkot.
Hogy minden rendben? Döntsd el te. Ránk úgy se fogsz hallgatni.
Átvered azt az embert, akivel együtt élsz és aki bízik benned. Mi az, hogy nincs benned semmi rossz szándék?
Helytelen, hogy nem vállalod fel magad, átversz és kihasználsz mást a kényelem miatt. A legrosszabb viszont az, hogy láthatóan fel sem fogod, hogy mi a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!