Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudnád bocsájtani a párodnak, ha megcsalna?
Fiatal koromban én is idealista és gerinctanulmány voltam, és természetesen a páromtól is ezt vártam el. Aztán rájöttem, hogy a társam hűsége az én kezemben van, mint ahogy az én hűségem az övében. Amíg fenn tudom tartani a szerelmét, amíg én vagyok számára a legjobb, amíg én vagyok számára az egyetlen szóbajöhető partner, addig nincs mitől tartanom. De ha hagyom kihunyni a tüzet, megnézhetem magam.
Azt hiszem, erre utalt (nagyon helyesen 6-os versenyző.
Ha ENGEM megcsalnak, az az ÉN kudarcom (is). ÉN voltam kevés, ÉN nem voltam elég jó ember, elég szerethető partner,ÉN nem voltam képes fenntartani a párom szerelmét és hűségét. És ezen nem fog változtatni az sem, ha habzó szájjal ócskabüdösqrvázom őt.
Marhaság. Ha valaki hűséges típus, az nem csalja meg a párját, akármilyen is legyen az, inkább szakít. Aki meg hűtlen, az akkor is félrekefél, ha otthon minden rendben.
"Talán a saját szerepem ebben az esetben sem elhanyagolható.kis önkritika gyakorlás nem ártana egyeseknek."
Ha sz.rt csináltam, akkor a párom álljon elém, és mondja a képembe, ne hallgasson és titokban kúrogasson mást. Attól talán jobb lesz? Megoldja a problémát?
"A másik az ha a megcsalás rendszeres e vagy csak éppen úgy alakult."
Hogy tud "éppen úgy alakulni"? Mindenképpen akarnia kell - most nyilván a nemi erőszak más, azt épeszű ember nem veszi megcsalásnak.
"És az is más ha azt szerelemből teszik."
Ha másba szerelmes, mit akar tőlem? Ha meg nem szerelmes, csak dugdossa mindenkibe a farkát / beleül bárki farkába, akkor kb az állatok szintjén van.
#20: a #19-es kollega arra gondolt, hogy attól még hogy a nőknél van a pina, azzal nem lehet megtartani egy pasit, ha szarok az ágyban.
Csak szebben fejtette ki.
Nagyon érdekes ez...Amíg valakivel nem történik meg nem is tud józanul válaszolni erre a kérdésre...
Én pl amíg nem volt gyermekem,,magamban mindig tudtam hogyan kellene jól csinálni, ki mit ront el..Mihelyst született 3 lányom..nos..egészen másképp láttam mindent..sokkal elfogadóbb lettem..
És amíg nem történt meg velem azt hittem ilyet velem senki nem tehet, hiszem az önérzet..Nem lehet besorolni a megcsalásokat..annyi de annyi körülmény játszik benne szerepet,bármely irányba, hogy lehetetlen őszintén egzakt választ adni..Gondolom ebből kiderül: Én megbocsájtottam 3 éve..nem bántam meg..kb 2 hónapja megnyugodtam...De bízni igazán őszintén nem tudok..Még!!!
Dühből, dacból nem szabad dönteni..ez ennél sokkal fontosabb helyzet!!4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!