Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megtudnád bocsájtani a párodna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudnád bocsájtani a párodnak, ha megcsalna?

Figyelt kérdés
2018. jún. 10. 21:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%

Sokan (főleg pasik) úgy alkotnak véleményt a megcsalásról hogy még nem élték át milyen a másik oldalon lenni. Ha megcsal a párod abban nem az a legrosszabb hogy a farkát másba rakta... Hanem az a borzasztó pofáraesés, mikor kiderül, hogy mikor te azt hitted túlórázik, vagy a haverjaival bulizik, és kiderül hogy pofátlanul vigyorogva képes volt a szemedbe hazudni! Az, akit a legjobban szeretsz, akiben 100%-ig megbízol. Semmibe vette az érzéseidet, azt hogy neked ez mennyite fájna. Hogy másik nőt simogat, bókol neki... Oda a bizalom, és ez megmérgezheti a további kapcsolatot. Családok mehetnek szét. Ébresztő pasik! Ez nem "csak egy dugás"! Sajnos sok ember amíg nem csalták meg, nem tudja elképzelni mennyire fáj!

Ui: nem pontoztam senkit.

2018. jún. 11. 09:10
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2018. jún. 11. 09:48
 13/26 anonim válasza:
50%

11-essel értek egyet pasiként.

Én az exemet 14 év alatt többször megcsaltam, volt amiről tudott volt amiről nem, de velem maradt.

Aztán mikor ő csalt meg engem, az olyan szinten rosszul esett, hogy hónapokig padlón voltam. Azóta eszembe sem jut megcsalni senkit, mert már tudom, hogy mennyire fáj. Bár nekünk ezzel itt véget is ért a kapcsolatunk, nem tudtam elviselni amit tett. És tényleg nem a megcsalás fájt, hanem a hazugság.

2018. jún. 11. 10:04
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnám megbocsátani. Nem szeretem ha átvernek, megaláznak és hülyének néznek.
2018. jún. 11. 10:17
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsátani meg tudnám, hamar elengedem az engem ért sérelmeket, nem szoktam kattogni negatív dolgokon.. DE! Megbízni már soha nem tudnák benne, úgyhogy minden esetben szakítás lenne a vége, függetlenül attól, hogy megbocsátom. A megbocsátás és a kibékülés nem mindig ugyanaz.
2018. jún. 11. 10:53
 16/26 anonim ***** válasza:
81%
Meg tudnám bocsátani, de ettől még azonnal és végleg szakítanék.
2018. jún. 11. 11:25
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Soha többé nem tudnék benne bízni. Mindig agyalnék...
2018. jún. 11. 14:05
 18/26 anonim ***** válasza:
81%
Meg tudnám bocsátani, mert nem hiszek abban, hogy haraggal a szívben lehet teljes életet élni, viszont ezzel a megbocsátással minden érzelmi kötelék is megszűnne, azonnali és végleges szakítás lenne a vége.
2018. jún. 11. 17:49
 19/26 anonim ***** válasza:

Ennél a dolognál azért,érdemes egy kicsit gondolkodni.Mielőtt mindent felrúg valaki.Talán a saját szerepem ebben az esetben sem elhanyagolható.kis önkritika gyakorlás nem ártana egyeseknek.A másik az ha a megcsalás rendszeres e vagy csak éppen úgy alakult.És az is más ha azt szerelemből teszik.Mert aki szerelemből teszi annak nem csak a lelke de a teste is máshol van függetlenül,hogy veled él.

De azért megjegyezném még azt is,hogy a sablonosság megöli a kapcsolatot.És ha valaki valamit nem szeret csinálni azt nem is tudja.Bevallom,hogy rengeteg a maszatoló szakmunkás e téren.És itt én a nőkről beszélek.Mert az édes kevés,hogy a háromszög az náluk van.

2018. jún. 12. 08:31
 20/26 anonim válasza:
Utolsó, ezt kifejtenéd jobban? Nem értem a metaforádat.
2018. jún. 12. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!