Megtudnád bocsájtani a szüleidnek ha abortuszra kényszerítenének, úgy hogy te akartad azt a babát?
Ha már önálló vagyok, fenn tudom tartani magam, van pénzkeresetem, és a gyerek apja is beszáll a baba költségeibe, akkor nem tudnám.
A többi esetben próbálnám megérteni az álláspontjukat, hiszen ebben az esetben nekik kéne eltartani a gyermekemet, amit viszont nem várhatok el.
Fordított esetben is ugyanazt gondolom.
Ha a gyermeket el tudom tartani, minden segítség nélkül az Apukával, akkor vállalnám a szülést. Ha nem akartam volna, akkor a védekezési módokból választottam volna előtte.
Ha nem tudom eltartani, akkor meg hiába erőltetnék rám, akkor sem választanám a megtartást! (nem feltétlen abortuszra gondolnék, hanem pl örökbefogadásra.)
Sajnos csak ellenkező példát tudok mondani:
16 volt a testvérem amikor terhes lett. Anyánk nem engedte az abortuszt.
A pasijával előtte szakított, mert terrorban tartotta, stb. Nem mert otthon szólni, mert kedvelték a szüleink a srácot.
Elmúlott 15 hetes terhes, mikor a srácot értesítették (akkor nyögte ki a tesóm, hogy nem is tud róla). A srác lejött, elvonultak beszélgetni. Aztán csak annyit hallottunk, hogy ordít a srác, hogy miaz hogy nem vetetted el, nem is az enyém, kivel kefélsz te R... És egy nagy csattanás. Apánk rángatta ki a srácot.
Aznap éjjel a nővérem befalta a szívbeteg nagyanyánk összes gyógyszerét, majd ráivott. Kb fél órán múlt az élete.
Elvesztette a babát is.
A 18. szülinapján elköltözött, volt azóta többször elvonón, csukták már le tiltott kéjelgésért.
Most 25 éves, szo-szo sínen van az élete, de nem jár haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!