Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már így?
Aki csalta meg a párját.
Oda vagy a másik nőért, nagyon vonz, nagyon kívánod ès ha tehednéd és kicsivel kevesebb felelőséggel tartoznál más emberek irànt (gyerekek,felesèg)vagy függetlenebb lennél(mondjuk nem házas)akkor csak vele lennél?Nem pont szerelemről beszèlek,csak van valami a másik nőben,ami megőrjít.A családom mégsem hagynám el,szeretem a gyerekeim.Nem ezt érdemlik.
28. as. én azért nem lennék arra büszke, hogy közel az 50 hez csak szeretőnek kellesz.
Neked nincs önbecsülésed?Ha 1-2 évig nem vállal fel,sose fog...Jó ez neked?Tudsz a tükörbe nézni?És a feleség szemébe?
Csak azért írom,mert már többször belefutottam a válaszaidba hasonló kérdéseknél.
Ja,és azért, mert a megcsaltakat tudják savazni, biztos ő tehet róla, stb, ha megbocsát hülxye,stb.
A szeretőket pedig itt nem igazán ítélik el, pedig az életben lenézi őket mindenki.Az örök 3. ok....de ha ez jó neked, többre nem futja...
Rengetegen ítélkeztek.
Kérdés érzésekről szólt, amit érzel.
Szerintem szereted azt a nyugalmat, kényelmet amit a feleségedtől kapsz és jó az az izgalom amit a szerető ad.
Magad szereted, szeretnél boldog lenni, ez tök normális.
Azt Te tudod eldőnteni, hogy mennyire becsülöd magad és így a partnereid.
Feleségeddel ezt beszéld meg, szerintem ezt megérdemli a gyerekeid anyja.
Én önző vagyok, szeretem az egyszerűséget ezért a házasságom rakom rendbe. Aztán majd rájossz, hogy sokkal egyszerűbb már az elején elcsípni ezeket a dolgokat.
28-as vagyok
A felesége nem tud semmit, bár néha gyanakszik, vannak fura kérdései időnként. Aztán lenyugszik. Szerintem olyan szinten naiv, hogy bármit el lehet vele hitetni. Annyira bízik a férjében, hogy el sem tudná képzelni, hogy megcsalja. Én azt mondom,oké, kell a bizalom egy kapcsolatban, de egy dolog vakon bízni, egy másik hülyének lenni. Én a helyében már rég összeraktam volna a képet.
És nem, nincs rossz érzés bennem, hogy közel 50-hez csak szerető vagyok. Voltam házas, van gyerekem. Tudom milyen. És elnézem a körülöttem élőket, 90% szenved a férjével. Ezt irigyeljem? Hozzájuk képest sokkal több boldogságban, támogatásban van részem.
Viszont igen, bánt hogy más mellet él, máshoz megy haza. A végtelenségig nem mehet így, de úgy látom nekem kell lépnem.
Ja, és kérdező, hogy neked is válaszoljak...ne legyél nyúl! Légy őszinte, legfőképp magadhoz. Mert azt lásd be, a feleséged nem szereted. Ne hagyj két nőt szenvedni miattad!
"Szeretem a feleségem"
:DDDDDDDD
Legalább magadnak ne hazudj már.
Akinek belekamuzol rendszeresen a pofájába, azt annyira se tiszteled, mint egy darab rongyot, úgy meg hogy lehet szeretetről beszélni?
Legalább vallanád be, hogy csak jó a fix házicseléd, és nem akarod a válással járó kellemetlenségeket, stb.
Szereted, na persze :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!