Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Éreztetek már így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már így?

Figyelt kérdés

Aki csalta meg a párját.

Oda vagy a másik nőért, nagyon vonz, nagyon kívánod ès ha tehednéd és kicsivel kevesebb felelőséggel tartoznál más emberek irànt (gyerekek,felesèg)vagy függetlenebb lennél(mondjuk nem házas)akkor csak vele lennél?Nem pont szerelemről beszèlek,csak van valami a másik nőben,ami megőrjít.A családom mégsem hagynám el,szeretem a gyerekeim.Nem ezt érdemlik.

2018. jún. 9. 18:23
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
mondd el a feleségnek.
2018. jún. 10. 08:18
 32/35 anonim ***** válasza:

28. as. én azért nem lennék arra büszke, hogy közel az 50 hez csak szeretőnek kellesz.

Neked nincs önbecsülésed?Ha 1-2 évig nem vállal fel,sose fog...Jó ez neked?Tudsz a tükörbe nézni?És a feleség szemébe?

Csak azért írom,mert már többször belefutottam a válaszaidba hasonló kérdéseknél.

Ja,és azért, mert a megcsaltakat tudják savazni, biztos ő tehet róla, stb, ha megbocsát hülxye,stb.

A szeretőket pedig itt nem igazán ítélik el, pedig az életben lenézi őket mindenki.Az örök 3. ok....de ha ez jó neked, többre nem futja...

2018. jún. 10. 09:02
 33/35 Bence_ ***** válasza:

Rengetegen ítélkeztek.

Kérdés érzésekről szólt, amit érzel.

Szerintem szereted azt a nyugalmat, kényelmet amit a feleségedtől kapsz és jó az az izgalom amit a szerető ad.

Magad szereted, szeretnél boldog lenni, ez tök normális.

Azt Te tudod eldőnteni, hogy mennyire becsülöd magad és így a partnereid.

Feleségeddel ezt beszéld meg, szerintem ezt megérdemli a gyerekeid anyja.

Én önző vagyok, szeretem az egyszerűséget ezért a házasságom rakom rendbe. Aztán majd rájossz, hogy sokkal egyszerűbb már az elején elcsípni ezeket a dolgokat.

2018. jún. 10. 12:16
 34/35 anonim ***** válasza:
40%

28-as vagyok

A felesége nem tud semmit, bár néha gyanakszik, vannak fura kérdései időnként. Aztán lenyugszik. Szerintem olyan szinten naiv, hogy bármit el lehet vele hitetni. Annyira bízik a férjében, hogy el sem tudná képzelni, hogy megcsalja. Én azt mondom,oké, kell a bizalom egy kapcsolatban, de egy dolog vakon bízni, egy másik hülyének lenni. Én a helyében már rég összeraktam volna a képet.

És nem, nincs rossz érzés bennem, hogy közel 50-hez csak szerető vagyok. Voltam házas, van gyerekem. Tudom milyen. És elnézem a körülöttem élőket, 90% szenved a férjével. Ezt irigyeljem? Hozzájuk képest sokkal több boldogságban, támogatásban van részem.

Viszont igen, bánt hogy más mellet él, máshoz megy haza. A végtelenségig nem mehet így, de úgy látom nekem kell lépnem.

Ja, és kérdező, hogy neked is válaszoljak...ne legyél nyúl! Légy őszinte, legfőképp magadhoz. Mert azt lásd be, a feleséged nem szereted. Ne hagyj két nőt szenvedni miattad!

2018. jún. 10. 13:42
 35/35 anonim ***** válasza:

"Szeretem a feleségem"

:DDDDDDDD

Legalább magadnak ne hazudj már.

Akinek belekamuzol rendszeresen a pofájába, azt annyira se tiszteled, mint egy darab rongyot, úgy meg hogy lehet szeretetről beszélni?

Legalább vallanád be, hogy csak jó a fix házicseléd, és nem akarod a válással járó kellemetlenségeket, stb.

Szereted, na persze :DDDDD

2018. jún. 11. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!