Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Éreztetek már így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már így?

Figyelt kérdés

Aki csalta meg a párját.

Oda vagy a másik nőért, nagyon vonz, nagyon kívánod ès ha tehednéd és kicsivel kevesebb felelőséggel tartoznál más emberek irànt (gyerekek,felesèg)vagy függetlenebb lennél(mondjuk nem házas)akkor csak vele lennél?Nem pont szerelemről beszèlek,csak van valami a másik nőben,ami megőrjít.A családom mégsem hagynám el,szeretem a gyerekeim.Nem ezt érdemlik.

2018. jún. 9. 18:23
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

Hmm....ugy erzem, hogy az evek, megkoptattak az erzelmeid a parod irant. Ez ketemberes. Valami hianyzik a kapcsolatbol. Ha meg lenne a biztos erzelem a parod irant es ha o is adna neked a dolgot, nem kellene masik. Mas no. Mert vele erezned boldognak, teljesnek magad.

Felelosseg es buntudat...a gyereked feleseged irant. Erdekes......felettebb erdekes, hogy az emberek kepesek gyereket vallalni, aztan ra par evre, (5-10) veszik eszre, hogy mennyire eretlenek egy kapcsolatot egy adott szinten tartani, hogy ne legyen az ami nalatok is van.

2018. jún. 9. 18:39
 2/35 anonim ***** válasza:
Éreztem így, de nem csaltam meg a házastársam. Se a családomnak, se a "harmadiknak" nem akartam fájdalmat okozni.
2018. jún. 9. 18:48
 3/35 A kérdező kommentje:

Szeretem a feleségem,ő sem ezt érdemli.Úgyhogy nem tudom mitévő legyek.

Igen,itt mindenkinek rosszat teszek.Érzem a szeretőmön hogy odáig van ő is és én is,de szenvedek ettől a helyzettől.Kikészít,nem jó amit csinálok

2018. jún. 9. 19:03
 4/35 anonim ***** válasza:
72%

"Szeretem a feleségem,ő sem ezt érdemli."

szerintem meg NEM szereted a feleségedet.

ha megcsaltad nem szereted és nem is tiszteled.

ha TÉNYLEG SZERETNÉD, nem csaltad volna meg.

szerintem ez eléggé világos logika, és minden ellenkező állítás de facto hamis, önáltatás, öncsalás, bűntudatból fakadó kapálózás.

mondjuk azt, hogy mefszoktad az asszonyt, sok szempontból kényelmes, hogy ő van neked.

főz, mos, takarít, vasal rád, teremttett egy hátországot, ami mellett volt energiád, időd, lehetőséget szeretőt tartani.

viszont lusta, kényelmes, gyenge jellem vagy ahhoz, hogy férfiként viselkedj.

ha beleszeretsz másba, akkor elválsz, tiszta helyzetet teremtsz, nem alázod meg gyerekeidet és a gyerekeid anyját azzal, hogy szeretőt tartasz, hogy kettős életet élsz, alakoskodsz, titkolózol, hazudsz.

ha meg a másik nő mégsem jelent annyit, akkor nem cicázol vele, nem évresztesz benne érzelmeket, nem hülyíted, akkor nem kezdesz viszonyt vele.

a gyerekeid meg inkább megérdemelnek egy olyan apát, aki elvált a mamájuktól, és tiszta kereteket teremt, mint egy olyat, amilyen most vagy, hogy átvered az egész családot.

2018. jún. 9. 19:53
 5/35 anonim ***** válasza:
14%

a 4es se volt még ilyen helyzetben, azért ilyen okos!

de nem is legyél, sose tudd meg milyen rossz érzés ez!

2018. jún. 9. 20:05
 6/35 anonim ***** válasza:
17%
Így van, addig könnyű ilyen k.va okosnak lenni.
2018. jún. 9. 20:11
 7/35 anonim ***** válasza:
70%

4-es vagyok, lepontozhattok, de ez is azt igazolja, hogy rátappintottam a lényrgre.

annál nincs ocsmányabb, mint ha vki csalja a párját, közben meg veri a nyálát, h. mennyire szereti a szerencsétlen, megcsalt, megalázott párját.

nem az embert szertitek, a szitu kényelmes csak, de ahhoz gerinc kéne, hogy ide valaki leírja közületek az őszintét, hogy: " van feleségem, van szeretőm, és nekem ez a helyzet quvára kényelmes! időnként van csepp lelkifurdalásom, de nem olyan komoly, különben nem űznék kettős játékot!"

na, ez lenne az őszinte beszéd, minden más csak gyáva maszatolás!

2018. jún. 9. 20:26
 8/35 anonim ***** válasza:
8%
Te egyébként voltál már ilyen helyzetben? Hogy döntöttél? A szerelmedet választottad vagy a családodat? Csak hogy mi is okulhassunk. (Én a családomat választottam, de érzelmileg belehaltam. Kíváncsi lennék a te történetedre.)
2018. jún. 9. 20:34
 9/35 anonim ***** válasza:
91%

4-es, 7-es vagyok, és voltam ilyen helyzetben!

Ott én voltam az, akinek egy párkapcsolatban élő ember udvarolt.

Nem volt nehéz felmérni, hogy mennyire jellemtelen az ilyen, és sosem áltattam magam azzal, hogy ha mi összejönnénk, nem tenné meg velem is ugyanezt.

Ugyanis sok szerető szereti azt hinni, hogy mellette majd megváltozik a hűtlen fél.

Én a szeretője sem letztem, klasszikus értelemben, semmi nem történt fizikailag, nem volt testiség, mert nem akartam szerető lenni.

Ez nagyrészt döntés kérdése is, meg gerincességé.

Viszont ez érzelmi megcsalás volt, mert olyan dolgokat mondott nekem, amit úgy, hogy párja van, nem szabadott olna.

Én megmondtam neki, hogy ha facér lenne, más lenne a helyzet, de így én ebbe nem vagyok benne.

2018. jún. 9. 20:39
 10/35 anonim ***** válasza:
79%

Akár tetszik, akár nem, a 4-es leírta a tutit!

Aki félrelép, az elfelejti, hogy egy 5-10 éves kapcsolat soha nem fog újat adni, mint egy szerető. Ekkor kell érett fejjel dönteni, hogy kivel is akarok igazán lenni. Csak azt nem elfelejteni, hogy az új asszonnyal is lesztek 5-10 évet, aki akkor már nem tud újat mutatni.

És igen, voltam/vagyok nagyon nehéz helyzetben.

2018. jún. 9. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!