Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Éreztetek már így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már így?

Figyelt kérdés

Aki csalta meg a párját.

Oda vagy a másik nőért, nagyon vonz, nagyon kívánod ès ha tehednéd és kicsivel kevesebb felelőséggel tartoznál más emberek irànt (gyerekek,felesèg)vagy függetlenebb lennél(mondjuk nem házas)akkor csak vele lennél?Nem pont szerelemről beszèlek,csak van valami a másik nőben,ami megőrjít.A családom mégsem hagynám el,szeretem a gyerekeim.Nem ezt érdemlik.

2018. jún. 9. 18:23
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
33%
Lemaradt, 17 éve vagyok házas. Ez az első házasságom. Túlélt két ún. "érzelmi megcsalást" (egyet a párom részéről, egyet az én részemről). Számunkra nem volt opció a válás, helyrehoztuk a kapcsolatunkat mindkettő után. Gyűlölöm, amikor elvált, újraházasodott, egyik kapcsolatból a másikba szédelgő senkiházik erkölcsről papolnak nekem.
2018. jún. 9. 21:19
 22/35 anonim ***** válasza:
Érzelmi megcsalást megbocsátottam volna, gyerekverést, bántalmazást nem.
2018. jún. 9. 21:22
 23/35 anonim ***** válasza:
9%
Mint hogy azokat is lehányom, akik szerint egy "gyógydugás" kisebb bűn, mint tizensok év házasság után beleszeretni valakibe, de nem jönni össze vele. Menjetek a francba az "erkölcseitekkel" együtt.
2018. jún. 9. 21:23
 24/35 anonim ***** válasza:
88%

Te! nem szereted a párod!

Idefigyelj,mindenkinek megtetszik mas kapcsolatban is...

ezzel nincs problema,csak azzal ha valaki engedi h megtöbb legyen.

Ezt ugy ertem ha szeretted volna a feleseged,eszedbe nem jut a masik nöbe belegabalyodni

ertsd ugy h en is talalkoztam olyan növel akinel ereztem a vibralast!!

De!Szerettem a menyasszonyom ma mar felesegem.

Barmennyire is lett volna jo kerültem a lanyt,hideg voltam vele

Lehet furcsalotta de igy volt jo.

Aztan szep lassan eszre sem vettem mar

Igy elkerültem h megcsaljam a felesegem

Te az elejen hibaztal.Hagytad h közelebb kerüljön hozzad

eselyt adtal arra h egymasba szeressetek

Kerdem en??ha valaki szeret valakit?Ha valaki nem akarja elvesziteni a csaladjat kockaztatja??

Normalis ember az elejen tud gondolkodni

es lejatsza a kis buksijaban ha elkezdek vkivel flörtölni,melyebben ismerkedni mi lehet a következmenye

en is igy tettem!

Tudtam h el kell zavarnom magam mellöl mert feltem h baj lesz

Nem,nem szereted a feleseged

Csak fosol h mit szol a csalad,ismerösök h elhagyod a parod egy masik nöert...csak gyava vagy semmi mas

Legyel ferfi es vallald a következmenyeket

Vallj el menj bele az ismeretlenbe

csinalj annak is gyereket,majd megint szeress bele masba aztan hagyd el vagy verd at öt is

Az elet tele van kihivassal

valaki erös valaki gyenge,te az utobbi vagy

Tegyel egy szivesseget a felesegednek es mond el

vallj el hagyd h ö is szeresse valaki annyira amennyire te mar nem tudod

2018. jún. 9. 22:22
 25/35 anonim ***** válasza:

"Te! nem szereted a párod!"

na, köszi, erről dumáltam eddig én is, és csak lepontoztak.

4-es, 7-es vagyok.

nálunk is az volt, mután kidrültek a dolgok, hogy de ő szereti a párját.

nagy francokat, csak kapart utána, hogy a nő ne dobja ki.

de engem sem szeretett igazán, mert különben nem rángatott volna bele egy ilyen érzelmi hullámvasóútba.

ő csak saját magát szerette, élvezte, hogy 2 nő között lavírozik, kényelmes volt neki, de a felelősséget nem vállalta, a saját bőrét próbálta menteni csak.

az ilyenek, mint a kérdező is, nem szeretik már a párjukat, csak iszonyatosan gyávák, gyengék, lustájk, tunyák, kényelmesek, unintelligensek, érzelmileg éretlenek, hogy felelős döntés hozzanak.

a szeretőt is sajnálom, nemcsak a feleséget.

az a szerencsétlen nő turi szerelmes a kérdezőbe, azért ilyen hülye, és marad ebben a szituban.

ez a faszi meg visszaél végül is az érzéseivel.

ha aszeretőnek lenne esze, kipakolna a feleségnek, legalább tiszta helyzet teremtődne.

2018. jún. 9. 22:44
 26/35 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig minden hozzászólást, csak a kérdésed, de szerintem te menekülnél a családodtól. Persze szereted őket, van benned kötelességtudat, de valamiért (azt neked kell tudnod miért) elhagynád azt az életed.

Szerintem ne a szeretőddel töltsd az időt, hanem próbáld meg megtalálni a problémáid forrását és egyedül vagy a feleségeddel közösen megoldani őket.

2018. jún. 9. 22:59
 27/35 anonim ***** válasza:

probléma forrását... nem kell túlmosztifikálni.

nem vagy már szerelmes a párodba, talán soha nem is volt az az eget verő nagy szerelem.

x éve együtt vagytok, elfáradt, kimerült érzelmileg a kapcsolat.

lelkileg magányos vagy, próbálsz kitartani, de egyre nehezebb.

aztán jön egy nő, akire felfigyelsz, lehet, h. nem is akartál szeretőt, meg semmit, de jön egy nő, és kezdesz beleszeretni.

küzdesz az érzéseid ellen, ott a család, seggeden kéne maradnod, de hajt a véred, végre újra azt érzed, h. élsz, pillangók a gymomorban satöbbi.

ez mind NEM BAJ.

az baj, ha kettős játékot űzöl, ha talomban tartod a szertőt, ha csalod az assszonyt, és hozzá még sajnálod magad, mártírnak beállítva, hogy milyen nehéz az életed.

nem, nem az.

csak gerincet kéne növeszteni, és hozni egy döntést.

2018. jún. 9. 23:17
 28/35 anonim ***** válasza:
72%

Nos, én nem csalok meg senkit, hanem a másik oldalon állok, velem csalnak. Érdekeseket írtok, érdekel ez a téma, sokat gondolkodom ezeken.

Öt éve vagyunk együtt, szerelmem nős ember. Nem vagyunk már fiatalok, mindannyian közel az ötvenhez. Szeretem és tudom, ő is szeret. Ezer módon adja ennek bizonyságát, de dönteni mégsem tud. Úgy jár hozzám haza, mint aki hazajár, szinte ez a második otthona. Főzök, ebéddel várom. Vannak nálam cuccai. Filmezünk, sétálunk, közös hobbink van, sportolni is szoktunk együtt. Többet kapok tőle érzelmileg, mint más a férjétől, támogat bármit csinálok. Elszakadni nem tudunk egymástól, nem is akarunk. Pár ismerőse, barátja tud rólam.

Nem zárja ki, hogy egyszer dönt majd, de azt mondja, szereti a feleségét is, mint embert, nem teheti vele hogy otthagyja, mert nem ezt érdemli.

Na és itt jön, amin agyalok...nem ezt érdemli? Miért, azt igen, hogy öt éve csalja, kamuzik neki? Én úgy gondolom, ha valakit szeretek, azt nem csalom meg, nem hazudok neki, nem nézem hülyének. Egyszerüen azért, mert képtelen lennék rá. Szerintem nem szereti, még csak nem is tiszteli. Csak így kényelmes neki, nem kell felvállalni egy botrányt, cirkuszt. Hiszen a külvilág felé ő a tökéletes férj és apa, ami tegyük hozzá, így is volt. Soha nem csalta meg, el sem tudta volna képzelni hogy vele ez megtörténik.

Úgyhogy én nem hiszek abban, hogy szereti, inkább gondolom, hogy gyáva, kényelmesebb így neki, mint bevallani. Én viszont egyre inkább azt gondolom, nem mehet így a végtelenségig. Ha ő nem, majd én elmondom a feleségének. Pontosan azért, mert nem hiszek abban, hogy öt évig lehet csalni azt akit szeretünk.

2018. jún. 10. 06:12
 29/35 anonim ***** válasza:
28-as! A feleség nem is sejt semmit 5 éve?
2018. jún. 10. 07:30
 30/35 anonim ***** válasza:

"Miért, azt igen, hogy öt éve csalja, kamuzik neki? Én úgy gondolom, ha valakit szeretek, azt nem csalom meg, nem hazudok neki, nem nézem hülyének. Egyszerüen azért, mert képtelen lennék rá. Szerintem nem szereti, még csak nem is tiszteli."

KÖSZI

világosan és jól látod, erről papoltam itt eddig, de mindenki csak lehúzott.

nem akarlak elkeseríteni, de a hapsi téged sem szeret, nem csak a feleségét.

ha IGAZÁN szeretne, tiszta helyzetet teremtene, nem alacsonyítana le téged szeretői státuszba, nem lnnének benne kéárdőjelek, csak veled akarná megosztani az életét.

maradjunk annyiban, hogy ez neki rohadtul kényelmes.

a te döntésed, hogy meddig hagyod magad még megalázni, mert ez az.

használ és kihasznál, talomban tart.

eszi a főztödet,. megdug, de annyit azért mégsem jelentesz neki, hog a szar házasságából kilépjen.

mert lehet, h. nem is olyan szar neki otthon...

2018. jún. 10. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!