Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már így?
Aki csalta meg a párját.
Oda vagy a másik nőért, nagyon vonz, nagyon kívánod ès ha tehednéd és kicsivel kevesebb felelőséggel tartoznál más emberek irànt (gyerekek,felesèg)vagy függetlenebb lennél(mondjuk nem házas)akkor csak vele lennél?Nem pont szerelemről beszèlek,csak van valami a másik nőben,ami megőrjít.A családom mégsem hagynám el,szeretem a gyerekeim.Nem ezt érdemlik.
Vagyis NEM voltál ilyen helyzetben.
Köszönjük, Emese.
4-es vagyok, DE voltam ilyen helyzetben.
sokan nem tudják, de az érzelmi megcsalás IS megcsalás.
azért mert nem dugtunk, érzelmek voltak.
de tettem azért, hogy ezeket kiöljem magamból, és nem maradtam benne egx méltatlan szituációban.
Nem voltál a ilyen helyzetben, mert nem kellett a családod és a szerelmed között választanod. Neked abban a szituációban se így, se úgy nem volt semmi vesztenivalód, talán szerelmes se voltál.
Ami az érzelmi megcsalást illeti: ez egy bullshit. Az érzelmeit az ember nem tudja irányítani. Megcsalás az, amikor az érzelmeid szerint cselekszel is ebben a helyzetben. A hűség pedig ebben a helyzetben az, hogy kiölöd magadból az érzelmet, amivel a lelked egy részét is megölöd.
okostóni!
de kellett választanom, mert volt kapcsolatom, csak én azt lezártam, mikor ezzel az illetővel elmélyültek köztünk a dolgok.
az érzelmi megcsalás NEM baromság, súlyosabb, mint a testi, itt nem gyógydugásról volt szó, hanem egymásba szerettünk.
minden kutatás szerint a megcsalt felek az érzelmi megcsalást viselik a legnehezebben.
ezt nem lehet annyival kimagyarázni, h. részef voltam, vagy kanos voltam, és félredugtam.
ha érzelmi kötődés van, ha szerelem van, annál durvább nincs, ott kell igazán harcolni, küzdeni
Igen, felrugtam, mert muszáj volt. Nem tudsz szépen beszélni azzal, aki segíteni akar?
Voltam olyan helyzetben, amiben te is vagy, kegyetlen volt, a csaladomat választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!