Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a párom?
túl naív vagyok hogy kiderítsem..
szóval 1 éve vagyunk együtt a párommal , és sok árulkodó jel van ( szerintem ) de nem értem a logikát.( persze a férfiak másképp gondolkodnak )
tudtam amikor megismerkedtem a párommal hogy társkeresőn is fenntvan ( én nem ott ismertem meg ) amikor össze jöttünk letöröltettem vele mert hát ha vagyok neki minek az úgyvoltam vele.
rá olyan fél évre a barátnőm küldte a képet hogy megtalálta a párom egy társkereső oldalon. megkérdeztem mi ez...jött a hülye kamu sz*r duma hogy nem az övé meg nemtudja meg blblabla persze . :D jó...nem csináltam belőle ügyet nem foglalkoztam a dologgal. jelentettem és letörölték..( ha nem ő :D )
ezek után rá olyan 1 hónapra elmentem hozzá ő dolgozott...oda ültem a gépe elé ( előtte meg kérdeztem ) hogy filmezzek amíg nem jön...indítottam volna a filmet amikor szemen szúrt egy email ami pont akkor jött a gépre , megnéztem mert nem volt ismerős az email cím amire jött. egy SZEX címzetű email volt egy fotóval . aztán persze tovább kutakodtam ha már oda kerültem...és láttam mást is ott beszélgetett lányokkal kamu email címen megtaláltam utána a kamu facebookot is társkeresőt és így tovább...hazajött megkérdeztem mi ez.... tagadás persze..de már hiába. letöröltem mindent ... mindegy..megbocsájtottam neki...(hülye voltam oke ) aztán most volt egy olyan megérzésem ( azóta eltelt 3 hónap kb ) hogy utána nézzek a társkeresőnek , csináltam állnéven és kép nélkül egy társkeresőt. és tádáááám....megtaláltam rajta a párom...
felmerült a kérdés hogy ezek szerint megcsal? hát persze azlenne az éppszerű magyarázat hogy IGEN... na de ezt nem értem én hogy MIKOR? amikor reggel tőlem megy munkába és munka végzés után egyből hozzám jön . azaz minden szabadidejét velem tölti ..még a hétvégéken is együtt vagyunk. ideje nem lenne mással lenni..
miért csinálja ezt ? mi értelme ennek ? szerintetek valahogy elintézi a megcsalást ?
azt sem értem mellettem mi oka van más nőket nézegetni amikor megmondták sokan hogy én egy szép csinos nő vagyok ő pedig egy csúnya fiú..( ez igaz hogy van némi különbség köztünk , én nem mentem a külsőre sosem..)
egyébként ő 29 éves.
Sztem menj el nögyogyaszhoz
es nézesd meg magad minden nemi uton terjedő betegségre...
Vègig csal!
Lehet, hogy szép, csinos nő vagy, de ennél meg is ragadtál. IQ szint 80 alatt, önbecsülés veri a 0-át. Cirka fél év alatt 3-szor bukott le a társkeresővel, de te még mindig el fogod nézni neki.
Még te magad is úgy nyilatkozol, hogy jött a sz.r dumával, megis megbocsátod. És megint, és megint? Miért? Neharagudj, de a te logikádat nem érteni, nem az övét. Ő valószinüleg az a fazon, akinek egészen egyszerűen nem elég 1 p.na. Kell egy fix, aztán még mellé a különböző mellékesek. És sikerült is fix-nek egy olyat találnia, aki minden felett szemet huny, szóval szabad a pálya. Max megint bedobja az ócska dumáját, úgy is benyeli a hülyéje az jól van. Szóval az ő részéről nagyon is logikus, vannak ilyen tipusú emberek.
Téged nem értelek, hogy mi a fészkes frászkarikának nézed ezt el? Szerinted nem csal meg? Viccből regisztrál mindig vissza ezekre az oldalakra? Persze hogy nem. Honnan tudod, hogy mindig dolgozni megy egyből? Hogy nem végzett-e mar sokkal korábban, vagy akármi.
Ha jót akarsz magadnak, összevakarod magad és az önbecsülésed, és dobod a frászba. Nem tisztel semennyire, és te sem tiszteled sajat magad, hogy ezt eltűröd.
Ha meg nem, akkor csak csukd be a szemed, aztán legyél csak bamba birka. Csak akkor ne is kutass utána, meg ne töröltesd le, úgy is felteszi magát ujra, ergo tök felesleges ezeket a köröket lefutnotok. Csak dugd homokba a fejed, és fogadd el, hogy nem te van az egyetlen p.ncija. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!