Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a párom?
Figyelt kérdés
Párommal távkapcsolatban vagyunk(eleve annak indult)neten ismerkedtünk meg.Kb 3 hónapja voltunk együtt,nála voltam,és ő épp facebookozott,amin értesítések voltak a twoo-ról.Mellette ültem,tehát láthattam,nem leskelődtem.Rákérdeztem;"Te még mindig fenn vagy?"Ő azt válaszolta,csak a játék miatt.Aztán ott előttem törölte magát.2 hónappal később direkt megnéztem,hogy fenn van-e,hát persze ott volt és online.Mikor rákérdeztem,mindent tagadott.Azóta nem tudok megbízni benne,bár nagyon rendes,kedves,stb.Voltak más dolgok is,pl kétértelmű üzenetek a kolléganőjének,egy másik nő képe a telefonjában(mindkettőt véletlen láttam meg).Eléggé kiakadtam,ő persze magyarázkodott,bizonygatja,hogy fontos vagyok neki,ezek a dolgok nem azt jelentik,amire én gondolok.Egyébként odafigyel rám,minden nap beszélünk,ismerjük egymás családját is,minden jel arra utal,hogy komolyan gondolja.Én mégis bizonytalan vagyok.Érdekelne,ki hogy látja ezt,értelmes válaszokat nagyon köszönöm!2017. ápr. 9. 16:54
1/8 anonim válasza:
Szerintem a megcsalásról különbözően gondolkodtok....A flört neki még nem az...Neked meg fáj. Ha tényleg sokat jelent neked akkor ezt meg kell beszélni vele.
2/8 anonim válasza:
Nekem már elfogyott volna a türelmem, de legfőképp a bizalmam. Így meg mi értelme lenne?
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor én is úgy éreztem,nincs több bizalmam,és ezt meg is mondtam neki,ő pedig nagyon igyekezett ezt helyrehozni.1es,beszéltem vele erről,szerinte nincs miért aggódnom.Abban biztos vagyok,hogy nem találkozik mással,minden reggel ír,mindig felhív,elmondja hová megy,mit csinál.Nem is igazán jár el sehova.Valószínűleg ezek tényleg csak flörtök(?),bár engem tényleg zavar.
2017. ápr. 9. 17:39
4/8 Estádio de Felchút válasza:
5 jele van annak, ha a párod megcsal. Korábban már leírtam, keress vissza.
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves 4es egy linket megköszönnék.
2017. ápr. 9. 21:30
6/8 Estádio de Felchút válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Estádio de Felchút nevű felhasználó válasza:
5 egyértelmű jele van, ha a barátnőd megcsal:
1. Nem dug veled.
2. Nem dug veled.
3. Nem dug veled.
4. Nem dug veled.
5. Mással viszont igen.
7/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Akkor a 3-as válaszod alapján nem értem a kérdésed!
"Megcsal a párom?"
Akkor most mi is az IGAZI kérdés?
8/8 anonim válasza:
A Twooval ne foglakozz. Az a retek sz ar nekem is okozott gondot, már vagy fél éve töröltem a profilomat (mert összejöttem valakivel) és egyszer csak elkezdte küldeni az értesítéseket. Naponta vagy 10et. Hiába töröltem egymás után vagy 10x a profilomat, nem törlődött, pedig azt írta ki, hogy törölve, és ugyanúgy jöttek az értesítések folyamatosan. Hetekig túrtam a netet, mire rátaláltam, hogy ha kiírja, hogy törölve , akkor csak hibernálja a profilt és elég csak egyszer kattintanod egy értesítésre, akkor azonnal újra aktiválja. Ha hat hónapig véletlenül sem kattint az ember egy értesítésre, akkor törlődik igazából. Úgyhogy szerintem ne foglalkozz vele, én konkrétan leültettem az exemet a telefonom elé, hogy lássa, hogy tényleg töröltem magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!