Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gonosz voltam?
5 éve dolgozom a cégnél. Addig a minimálisnál többet nem kommunikáltunk egymással. De tudtam róla, hogy olyan mint a kis kakas a baromfi udvarba, szereti fűzni a kolléganőket.
Azt valami bekattant nála és én lettem az új célpont. Engem nem érdekel, pláne mert házas. Turbékolt nekem, a nyomomban volt. Eleinte indirekt mondtam mondtam meg a véleményem ("házas férfivel sosem kezdenék" stb), de aztán már szemtől szembe. Végül kerültem ahogy tudtam.
A cérna akkor szaladt el, amikor egy futár jött virágcsokorral meg bonbonnal egy szerelmes kis üzenettel. Na akkor belém bújt a kisördög és a csomagot elküldettem az ő címére a feleségének egy másik levélben üzenve, hogy a csomag címzetett tévesztett ezúton szeretném korrigálni a végzetes hibát.
A pasi jött nagy peckesen nem sokkal a kézbesítés után, hogy tetszett az ajándéka? Én meg játszottam az ártatlant, hogy én csomagot nem kaptam.
De a kollégák mesélték, hogy délután már hallottál ahogy üvöltött a felesége a telefonban.
Szerintem megérdemelte a leckét. Még akkor is ha kirúghatnak ( sajnos magasabb pozicíóba van)
A munkahelyem olyan mint egy nagy kupleráj. Én szeretnék finomabb jelzőket adni neki... de sokszor olyan érzésem van, hogy az egyetemi koleszom ehhez képest papnevelde/apácazárda volt. Mikor odakerültem 1 hét alatt ismertették velem 1-2 magasabb beosztású egyén kapcsolatát, mert ott nagy divat más feleségét-férjét lenyúlni, elszeretni. Így van hogy pár irodával arrébb az exfeleség dolgozik az új férjével, vagy az exférj a feleségévé tett titkárnővel. Szóval ez egy ilyen hely. Engem ez nem zavart "magánügy"-ként kezeltem, ebben a partiban nem akartam részt venni. De szaftos sztorikért nem kellett a Blikk-re előfizetni. Bennem érik a gyanú, hogy a Barátok közt egyik forgatókönyv írójának biztos, hogy van itt rokona.
Egy főnök lakcím itt nem hétpecsétes titok. Egyrészt, mert simán van olyan, hogy ha hivatalosan nem dolgozik, de kér aktát, akkor elviszik neki házhoz. A titkárnők mindenképp tudják a főnökök lakcímét. 1-2 alkalmazott is aki szállított már oda. De volt olyan jópofa férfiú is, aki konkrétan a kolleginát a feleségével közös ágyban dugta (mint arról később a hölgy beszámolt nagy lelkesen).
Viszont nekem semmi extra fondorlat nem kellett a lakcímhez. Egyszerűen jött a hölgy a csokorral, a csokival. Néztem rá értetlenül (tényleg nincs most senkim aki indokoltan küldhetne, se szüli- névnap) úgyhogy a hölgy a szállítóról nézte le a feladót. Na én akkor azon a ponton döntöttem el, hogy bejátszom a do9lgot. És úgy hoztam ki, hogy nem én vagyok a végső címzett, hanem vissza kell vinni korrekció után a csomagot. Tehát azonnal küldtem is vissza cókmókot. Ennyi volt.
Azért ez durva egy munkahely lehet. Ilyenről nem is hallottam még. Szabad tudni, hol dolgozol, Kérdező?
Szerintem jól cselekedtél. Az ne zavarjon, hogy csendben vannak, van is miért csendben maradniuk. Azon a helyen úgy látszik, hogy majdnem mindenki sáros, most viszont ezzel a húzással ráébresztetted őket valamire. Attól még, hogy ők vannak többségben azon a helyen, hidd el nem ez a normális. Te vagy a korrekt, te vagy normális. Sajnos ez így alakult. Van ilyen, amikor az ember rossz társaságba keveredik. Ne legyen bűntudatod, mert nincs miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!