Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek gonosz voltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gonosz voltam?

Figyelt kérdés

5 éve dolgozom a cégnél. Addig a minimálisnál többet nem kommunikáltunk egymással. De tudtam róla, hogy olyan mint a kis kakas a baromfi udvarba, szereti fűzni a kolléganőket.

Azt valami bekattant nála és én lettem az új célpont. Engem nem érdekel, pláne mert házas. Turbékolt nekem, a nyomomban volt. Eleinte indirekt mondtam mondtam meg a véleményem ("házas férfivel sosem kezdenék" stb), de aztán már szemtől szembe. Végül kerültem ahogy tudtam.

A cérna akkor szaladt el, amikor egy futár jött virágcsokorral meg bonbonnal egy szerelmes kis üzenettel. Na akkor belém bújt a kisördög és a csomagot elküldettem az ő címére a feleségének egy másik levélben üzenve, hogy a csomag címzetett tévesztett ezúton szeretném korrigálni a végzetes hibát.

A pasi jött nagy peckesen nem sokkal a kézbesítés után, hogy tetszett az ajándéka? Én meg játszottam az ártatlant, hogy én csomagot nem kaptam.

De a kollégák mesélték, hogy délután már hallottál ahogy üvöltött a felesége a telefonban.

Szerintem megérdemelte a leckét. Még akkor is ha kirúghatnak ( sajnos magasabb pozicíóba van)

2018. jún. 3. 23:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon helyesen cselekedtél, hogy kiálltál az elveid mellett.
2018. jún. 3. 23:58
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem voltál gonosz. Többször jelezted neki korrekt módon, hogy te nem vagy nyitott az ilyen érdeklődésre feléd, amit ő nem vett figyelembe.

Ezért pedig nem rúghatnak ki. Tanulj meg kiállni magadért, nem pedig tűrni, ha jogtalanul elbocsátanának.

2018. jún. 3. 23:58
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Merész húzás volt, de ebből tuti megértette nincs esélye nálad!
2018. jún. 4. 00:00
 4/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk olyan szinten nem bánom ha el kell mennem onnan, hogy zavar a kollégák hozzáállása is. Minden kolléganőm akivel közvetlen együtt dolgoztam úgy csináltak mintha valami legendás filmsztár udvarolna nekem. Hogy engem micsoda szerencse ért, hogy egy magas beosztású kolléga kijelölt a zsebpunci szerepre! És értetlenkednek hogy ezzel mi a baj? Felfordul a gyomrom...
2018. jún. 4. 00:05
 5/25 anonim ***** válasza:
7%
Kicsit furcsa nekem ez a "tűz tűzet győz" felfogás, kár volt lesüllyedni a szintjére.
2018. jún. 4. 00:14
 6/25 anonim ***** válasza:
12%
Ez a történet sok sebből vérzik. A kolléganők egy nős pasast sajnálnak tőled? Vissza küldted? Honnan tudod a címét ha ennyire nem érdekel? Te szántàl arra pénzt hogy kihivj egy futarszolgàlatot, hogy egy x napos virágot és egy bombont elkudj valakinek? Nem lett volna egyszerűbb nem àtvenni? Veszekedett a feleség? Ha valakinek van egy kis intelligenciája ezt nem telefonon xy előtt beszélik meg hanem otthon kérik számon. Érdekes történet, de ha itt tartunk gonosz voltál. Mert a feleségnek okoztál àlmatlan éjszakát nem a pasinak. Ha igaz persze
2018. jún. 4. 00:17
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem okos és stílusos húzás volt :D

18/F

2018. jún. 4. 00:24
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Gratula, férfiként mondom, hogy az ilyen parasztokkal így kell bánni! :D Bárcsak több ilyen nő lenne, akinek van morális tartása, és nem olvad el egyből, ha az aktuális csajozógép ráhajt!
2018. jún. 4. 00:57
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

"Érdekes történet, de ha itt tartunk gonosz voltál. Mert a feleségnek okoztál àlmatlan éjszakát nem a pasinak. Ha igaz persze"

Rövidtávon lehet, hosszútávon viszont a feleség érdeke is, hogy tudjon arról, hogy mit csinál a férje.

2018. jún. 4. 00:58
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltál gonosz. Ebből mar csak megértette e NEM-et.
2018. jún. 4. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!